Merhaba arkadaşlar
İşlemcimşn termal macununu değiştirdim ama ilk defa yaptığım için içimde bir şüphe oluştu yada psikolojikman etkilendim bilmiyorum ama işlemci sıcaklığım normal mi?
İlk önce strees testi yaptım ortalama sıcaklık 95-100 arasında geldi sonra windows defenderda genel bir tarama...
Herkese iyi günaydınlar iyi pazarlar arkadaşlar
Yeni telefon almayı düşünüyorum ve artık iphone e geçesim var 14 pro vs 15 pro arasında kaldım hangisi daha mantıklı acaba boşuna 15 al demeyin o kadar para verdikten sonra 60HZ kullanmak canımı sıkar.
Daha önce kullanan arkadaşlar fikrinizi...
Merhaba arkadaşlar yeni pc ye win 11 kuracam ama bir türlü olmadı . Boot options priorities kısmına giremiyorum bir türlü burası nasıl açılıyor bilgisi olan varmı
Arkadaşlar Abdullah abinin geçenlerde paylaştığı gamepad kullananlar için soruyorum fifa 22 açarmı. Bi inceleme videosunda ps5 deki ps5 oyunlarını açmıyormuş ps4 oyunlarını açıyormuş inceleme yaparken fifa 22 de ps5 ibaresi vardı bunu açmaz diyip 21 oynadı. Şimdi ben steamde in 22 alıp pc de...
Arkadaşlar Pc Hocası yeni bir custom sistem yapmış bi yarışma için çok güzel olmuş. Fikir bayağı güzel bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Türkiyeden böyle bi iş çıkması bence çok iyi olmuş inşallah kazanırlar
Arkadaşlar normal de steamde fln indirme yaparken 2mb/sn hızla indiriyorum. Ancak google dan altyazı dosyası indirmeye çalıştım ama hızı 60 kb/ sn gibi çok saçma bi değer verdi varmı bi çözümü?
1670347012
Sana şöyle cevap vereyim Kingston kendini bu işe adamış ve ismini duyurmuş bi marka yani kullanılabilirlik ve ömür bakımında sıkıntı yaratmaz