MuerteMiguel isimli üyenin son içerikleri

1. MuerteMiguel

Yardım Bajaj pulsar rs200 vs cfmoto 250sr

2 sinide kullandım şahsen 2 sinide beğenmedim rs 200 ü aldıktan 1 ay sonra sattım inanılmaz titriyor ve beni rahatsız eden aslında koltuğun titremesidse değil titrerken kaporta sesi çıkması tüm keyifini kaçırıyor insanın rs 200 de bi tık daha fazla bu ama sr250 dede aynı şekilde. bunlardan...
  2. MuerteMiguel

Kasa çalışıyor fakat Monitör çalışmıyor

evet f panel speaker yazan yer
  3. MuerteMiguel

https://forum.donanimarsivi.com/konu/buzzer-nedir-ne-ise-yarar-bip-sesleri-ne-anlama-gelir-aciklamali.392620/#:~:text=BUZZER%20NEREYE%20TAKILIR%3F,'SPKR''%20b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCne%20tak%C4%B1l%C4%B1r. her anakartta yeri farklıdır ama speaker veya SPKR yazar. Gözünüz korkmasın baya basit bir şey.
  4. MuerteMiguel

o zaman bilemiyorum sorunu böyle anlayamayız yada gidip bir bilgisayarcıdan buzzer alın yarın çok ucuz bir şey zaten
  5. MuerteMiguel

hocam bende a620m var bunda bile kutudan çıktı eğer atmadıysanız kutuyu kontrol edin içinde vardır
  6. MuerteMiguel

anakartınızda buzzer varmı ? hata kodu aldınızmı ? 1747766515 genellikle nerdeyse yeni anakartların tümünde gelir bazen takılmayabiliyor bilinmediği için o hata kodunda yola çıkabilirsiniz
  7. MuerteMiguel

bu işlemcide igpu yok onboard işe yaramaz
  8. MuerteMiguel

Bilgisayardan iyi anlayanlar bakabilir mi ?

tamamdır hocam HWMonitor (sıcaklık kullanım vs. değerlerini görmek için monitoring uygulaması) bunu indirip stress testinde ve smoke'da sonuçları paylaşın lütfen
  9. MuerteMiguel

Bilgisayardan iyi anlayanlar bakabilir mi ?

stress test yapmayı dendinizmi ? eğer stress testinde böyle bi sorun olmazsa yüksek ihtimal yazılımsaldır.
  10. MuerteMiguel

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

ben 1100 tl lik enermaxı aldım toplam 750 iyzicodan 400 de parolaparadan geldi işte
  11. MuerteMiguel

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

etkilemez az önce aldım %10 yoktu yine beleşe geliyo 🤣
  12. MuerteMiguel

Yardım dxgı error device removed hatası

DirectX ve VCruntime gibi paketleri yükledinizmi https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ bunları deneyin lütfen ne kadar basit gibi görünsede iş yapabiliyor.
  13. MuerteMiguel

Ryzen 5 7500F ve Palit rtx 4070 superli sistem tavsiye.

işlemcinin ekran kartına göre düşük kaldığını düşünüyorum azda olsa darboğaz yersin hele 1080p'de kullanacaksan kesinlikle yersin power 700'w a düşürüp işlemciye bütçe eklemeni öneririm not: 3080+ r5 7500f kullanıyorum 700w power ile hemen hemen aynı watt sorun olmaz benim powerda fsp hydro...
  14. MuerteMiguel

Yardım DDR5 RAM'ler 3000 MHz’in üzerine çıkmıyor ?

bakmadım ama böyle bişe yoktu yani normaldi ayrıca expoyu 1 kere açtıktan sonra tekrar kapatıp denedim ama düzelmedi
Geri