Muhammed Ali K isimli üyenin son içerikleri

1. Muhammed Ali K

Radeon RX 9070 XT + AMD Ryzen 7 7800x3d Sistem Toplamak İstiyorum Fakat Aklımda Sorular Var

10-15 bin güzel bişey varsa tabi Asus MSI veya Corsair de tarafında 850w Gold 1791156447 Kaçırdım galiba
  2. Muhammed Ali K

Radeon RX 9070 XT + AMD Ryzen 7 7800x3d Sistem Toplamak İstiyorum Fakat Aklımda Sorular Var

Değerlendireceğim sağol 1791156244 Değerlendireceğim sağol aklımda Asus prime vardı fakat en düşük fiyat PTT AVM de 52 bin TL ye vardı fazla güven vermedi açıkcası diğer satıcılarda zaten 60 k üstü satılıyor fazla dan 10 k vermeye değmez en fazla gigabyte veya taichi alırım zaten bir haftadır...
  3. Muhammed Ali K

Ne alayım reis 1790928343 Geçmiş zaman fiyatlarına fazla hakim değilim yani ama simülasyonda yaşıyoruz gayet normal
  4. Muhammed Ali K

BÜTÇE: 125.000 TL Selam arkadaşlar ben İlk kez sistem toplayacağım için çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Birkaç haftadır sağda solda forumlarda sistem toplamaya aşina ve hakim arkadaşlardan bilgilenmeye çalışıyorum ve ben bir sistem toplamaya çalıştım fakat bileşenlerde herhangi bir yanlış...
  5. Muhammed Ali K

109.000 TL Ye Değermi Beyler

sadece oyun
  6. Muhammed Ali K

Çözüldü✓ PC Toplamak İstiyorum (ama PC Toplamaktan Hiç Anlamıyorum) Bütçe 100 Bin

Her şey dahilden kastedersem kasa(tüm bileşenler), monitör(yazmayı unutmuşum),mouse,klavye ve kulaklık sadece bunlar ve nakit 1786723597 Tamam
  7. Muhammed Ali K

Çözüldü✓ PC Toplamak İstiyorum (ama PC Toplamaktan Hiç Anlamıyorum) Bütçe 100 Bin

Selam beyler, ben şimdi bir PC toplamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok parça olarak ve o parçaları veya malzemeleri aldığımda toplama ve birleştirme bilgim yok yani az çok YouTubedan bir kaç video izlemiştim ama daha önce hiç PC toplamadım şimdi hangi malzemeleri veya parçaları almalıyım...
Geri