Hocam soyle oluyor suan telefondayim birazdan biosun fotografini aticam biri cinebenchte voltaji 1.19da calistigini soyluyor ama benim islemci surekli 0.90 ile 1.05 civarinda calisiyor
1721999479
şimdi buraya geldim bundan sonra ne yapacagim ?
1722002679
Burdan mi yapacagim ?
1722002738
Yoksa...
Csyi silip yeniden yükledim,driverları güncelledim yok olmuyor.Sorun şu mouseu her haraket ettirdiğimde şu var şeysi 10 lara çıkıyor 10lara çıktığında ise fpsim 250den 30lara düşüyor ve buda oyunumu donduruyor mouse dokunmazsam sorun olmuyor.İlk başta valorantta olmaya başladı bu mouse dokununca...
Rampage drop plusun sesi güzel pro kulaklık değil yinede yüksek elolarda oynamana yardımcı olabilecek bir kulaklık ben zamanında onla 1 hafta oynamıştım ama iade etmiştim çünkü dışarı aşırı fazla ses çıkarıyordu padten mi bilmiyorum ama dışardakiler duyabildiği için rahatsız olmuştum gamepowerı...
10 dakika fareye dokunmadan bir topluluk sunucusunda gezindim ve var değerlerim biri geçmedi ama fareye dokunduğum an var hemen dokuzlara fırlıyor yardımcı olur musunuz?(fare steelseries sensei ten).İnterneti değiştirince var değerlerim kötü oldu not: kablo ile bağlanma demeyin aynı şekilde...
Herkese merhabalar ben ZTE zxhn h298a modeminde bufferbloat sorunu yaşıyorum nasıl düzeltirim bilmiyorum yardımcı olur musunuz?Birden fazla kaynak gezdim ve anlatan sınırlı kaynak var ve yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.