Muhammed Hamdi Çiçek isimli üyenin son içerikleri

1. M

COD MODERN WARFARE II HİKAYE MDUNU OYNARKEN CRASH VERİYOR

"Reis, ben format attım, tekrar indirdim ama hala crash yiyorum. Çok sinirlendirdi; bir oynama hevesim vardı, o da kalmadı vallahi. Ne denediysem olmadı. Kesin bir çözüm var mıdır acaba?
  2. M

Reis pc ye format attım tekrar indiriyorum gene aynısı olursa yazarım teşekkürler
  3. M

"Arkadaşlar, iyi forumlar! Xbox Game Pass'ten bir aylık üyelik aldım. Yeni eklenen COD serilerini oynamak için Call of Duty: Modern Warfare II'yi indirdim. Ancak, hikâye moduna başladığımda oyun 'crash' (çökme) yapıyor. Bu sorunu çözen veya bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirse çok sevinirim!"**
  4. M

Yardım EHLİYET SAĞLIK RAPORU

Merhaba arkadaşlar ben ehliyet almak istiyorum kalp rahatsızlığım var ve bu kalp rahatsızlığım gözede vuruyor o yüzden gözlük kullanıyorum normal göz kontrolü olduğum hastaneye gittiğimde oradan ehliyet alabilir diye rapor aldıydım ama kalp rahatsızlığım olduğu için ve hem göz hem de kalp için...
  5. M

EHLİYET SAĞLIK RAPORU

Merhaba arkadaşlar ben ehliyet almak istiyorum kalp rahatsızlığım var ve bu kalp rahatsızlığım gözede vuruyor o yüzden gözlük kullanıyorum normal göz kontrolü olduğum hastaneye gittiğimde oradan ehliyet alabilir diye rapor aldıydım ama kalp rahatsızlığım olduğu için ve hem göz hem de kalp için...
Geri