"Reis, ben format attım, tekrar indirdim ama hala crash yiyorum. Çok sinirlendirdi; bir oynama hevesim vardı, o da kalmadı vallahi. Ne denediysem olmadı. Kesin bir çözüm var mıdır acaba?
"Arkadaşlar, iyi forumlar!
Xbox Game Pass'ten bir aylık üyelik aldım. Yeni eklenen COD serilerini oynamak için Call of Duty: Modern Warfare II'yi indirdim. Ancak, hikâye moduna başladığımda oyun 'crash' (çökme) yapıyor. Bu sorunu çözen veya bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirse çok sevinirim!"**
Merhaba arkadaşlar ben ehliyet almak istiyorum kalp rahatsızlığım var ve bu kalp rahatsızlığım gözede vuruyor o yüzden gözlük kullanıyorum normal göz kontrolü olduğum hastaneye gittiğimde oradan ehliyet alabilir diye rapor aldıydım ama kalp rahatsızlığım olduğu için ve hem göz hem de kalp için...
Merhaba arkadaşlar ben ehliyet almak istiyorum kalp rahatsızlığım var ve bu kalp rahatsızlığım gözede vuruyor o yüzden gözlük kullanıyorum normal göz kontrolü olduğum hastaneye gittiğimde oradan ehliyet alabilir diye rapor aldıydım ama kalp rahatsızlığım olduğu için ve hem göz hem de kalp için...