Muhammed İ. isimli üyenin son içerikleri

1. M

Oyuncular için kulaklık önerisi

bu iki kulaklık dışında en kötü 1000 TL den başlıyor ve bence kulaklığa 1000 TL vermek fazla gibi geliyor. Açıkçası bu ikisi arasından birini seçmek istiyorum
  2. M

Oyuncular için kulaklık önerisi

Merhaba iyi forumlar. Üç farklı kulaklık arasında kaldım ve sizin önerilerinizi almak istiyorum. 1. Havit Gamenote H2230D kulaklığında kulaklığın üst kısmını uzatmak için mekanizma var ve bu tür mekanizmalar bana hemen kırılacakmış gibi geldiği için bu kulaklığı pek beğenmedim. 2. Rampage RM-K27...
  3. M

CS 2 Düşük FPS ve Çözüm Arayışı

Merhaba, iyi forumlar. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. FPS testinde FPS'im iyi ve YouTube'da RX 570 4GB ekran kartına sahip testlerde de FPS iyi. Ancak FPS'i 75'e sabitlememe rağmen aldığım FPS'de hep dalgalanma var, oyun kasıyor. Ayarlardan FSR'ı performans yapıp oyunu piksel piksel...
  4. M

Ryzen 5 5600 geçiş mantıklı mı?

Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Genellikle şu tarz oyunlar oynuyorum: HOI 4, Apex Legends, CS 2, Delta Force, Battlefield 5 gibi oyunlar. Ancak şu anki sistemim bu oyunlarda biraz zorlanıyor. Bu videodaki ekran kartı farklı, ancak benim ekran kartıma göre düşünürsek eğer, bu...
  5. M

2. El Upgrade mi? Sıfır Sistem mi?

Burada ryzen 5 5600 olmadığı için desteklemiyor diye biliyorum.
  6. M

Sanırım Anakartım 5600 desteklemiyor. 1743027996 20-22K civarı rx 7600 veya rtx 4060'lı sistemler. Ama ikinci el rx 6600 ile hazır sistem performasına yakınlaşabileceksem bütçeyi monitör, ekipmana ayırmam daha mantıklı geliyor
  7. M

İşlemci soğutucum var aslında, stok sogutucu alırsam nereye takacağım ki 1 tane sogutucu yeri yok mu?
  8. M

Upgrade için belki 2.000 TL daha harcayabilirim yani 8.000TL üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum
  9. M

Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Aklımda iki seçenek var. Bana mantıklı gelen ikinci el upgrade etmek, ancak sizin de fikirlerinizi almak istedim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Sistemim: Anakart - MSI B450M PRO-M2 V2 İşlemci - Ryzen 5 1600 14nm İşlemci Sogutucu...
  10. M

Ryzen 5 1600 RX 570 sistem ne kadar eder?

Teşekkür ederim. Yüksek ihtimal ya bu sistemi alacağım ya da sistem toplayan youtube kanallarının fırsat sistemleri oluyor onları bekleyeceğim
  11. M

Bu sistem'i almayı düşünüyorum. Psu biraz kötü olabilir onun için msi kasayı seçerim ama eğer 2.El rx 6600'ü 5500TL ve r5 5600 sıfırı 3500 TL alırsam bu durumda 9000 TL harcamış oluyorum onun yerine 10000 TL harcayıp üstüne kasayı satıp 17-18 Bin TL'ye bu sistemi almak daha çok mantığıma yatıyor...
  12. M

Sıfır anakart(A520M-R), Sıfır r5 5600 ve ikinci el rx 6600 alsam toplamda 10-11 Bin TL ediyor onun yerine sistemi satsam 7k-8k gelse onun üstüne 10k eklesem itopyadaki hazır rx 6600 lü bi sistem alsam daha mantıklı geliyor
  13. M

Peki işlemci ile ekran kartını aldığımı varsayarsak. Anakart Kasa, Psu, SSD iyi çalışıyor ama anakartı değiştirmeden işlemci, ekran kartı, ram değiştirsem bile anakart yavaşlatmazmı sistemi
  14. M

Aslında mantıklı yani ekran kartı haricini sıfır alıp ekran kartını ikinci el den alsam çok daha uyguna gelir ve zamanımı da almamış olur ama sistemimin neredeyse 5 yıllık olmasından dolayı çekiniyorum ileride bozulur mu v.s diye
  15. M

Merhaba, iyi forumlar. Sistemimi Donanım Arşivi v4 olarak İtopya'dan almıştım. Ancak RX 580 8GB yerine RX 570 4GB yapıp almıştım ve yanında hediye AMD Wraith Max soğutucu da vermişlerdi. Aynı sistemi kullanmaya devam ediyorum. Oyunlarda vs. iyi çalışıyor ama artık 18.000 TL civarlarında yeni...
Geri