Muhammed0147 isimli üyenin son içerikleri

1. Muhammed0147

Yardım 850W psu önerir misiniz ?

Güvenilir mi peki?
  2. Muhammed0147

Güvenilir mi peki?
  3. Muhammed0147

Hepsiburada üzerinden pc sipariş ettim fakat güç kaynağı pek güven vermedi. Bana hem yeni nesil, modüler hem de f/p bir ürün önerir misiniz ? Sistemi çok yüksek meblaya aldım bu yüzden psu olabildiğince kaliteli üzmeyecek sistemi bozmayacak bir şey olsun. Olurda alınan sistemin özellikleride...
  4. Muhammed0147

Gaming.gen.tr-Hepsiburada Hazır Sistemler Taksitli.

Aboovv fiyata bak. Fiyatlar ne kadar yükselmiş ya
  5. Muhammed0147

Gaming.gen.tr-Hepsiburada Hazır Sistemler Taksitli.

Aslında şöyle bir avantajı var; Sitelerinde alacağınız zaman 9 taksit yaptığınızda 49k ya denk geliyor, hepsiburada üzerinde(avantajlı karta sahipseniz) peşi,n fiyatına 9 taksit yapabiliyoruz. Tabi dezanavtajı var mı elbette var mesela bir sistemi beğendim siparişte edicektim fakat ramı x2...
  6. Muhammed0147

70bin tl ye taksitle sistem önerir misiniz ?

İki önerin içinsde teşekkür edderim. İncehesapta ayarladığın sistemi taksit sayısı arttıkça fazlasıyla faiz bindiği için ılımlı bakamadım. Diğer önerdiğin sistem ise bana mantıklı geldi fakat aklımda 1 sistem daha var şu an ikisi arasında kaldım yukarıdaki yorumlarda da yardım istedim hangisini...
  7. Muhammed0147

Öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat sistem için 32gb ram gerekiyor. Ram'ı 32 seçtikten sonra fiyat 80k oluyor. Birde üzerine taksit yapmaya çalışınca da fiyat 90-95 seviyelerine kadar fırlıyor. Maalesef bu öneriniz benim bütçemi fazlasıyla aşıyor :(
  8. Muhammed0147

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s7-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL6OS...
  9. Muhammed0147

Çok teşekkür ediyorum hemen araştırıyorum
  10. Muhammed0147

Parça parça sistem toplamaya çalıştım fakatişlemci ve güç kaynağı konusunda hangi parçanın daha iyi olduğunu bilmediğimden dolayı kendim parçalara bakmaktan vazgeçtim. Halihazırda kasa ve ssd bulunduğundan kasasız ve ssd siz çok daha iyi bir sistem toplayabilirim diye düşünüyorum. sadewce bu...
  11. Muhammed0147

akbank axes'im var https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s7-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-freedos-oyuncu-tavsiye-sistem-pm-HBC00009JL6OS Şimdilik şöyle bir ürün buldum fakat parasını hakettiğini düşünmüyorum bunada bi göz atabilir misiniz ?
  12. Muhammed0147

Kardeşimin sistemine upgrade yapmayı planlıyordum ama sistemim am4 platformu olduğu için ona harcayacağım paralarla yeni sıfır(ya da parça parça da olur birleştirmek için yeterince deneyimim var) bir sistem toplamak istiyorum. Ağırlıklı olarak yayın+fivem yapmak isteniyor bu sistemle ve maalesef...
  13. Muhammed0147

Yardım 30K ya kadar yayın+oyun için ekran kartı önerir misiniz ?

kredi kartı ile taksitle alacağım hocam o yüzden maalesef sıfır almak zorundayım :/
  14. Muhammed0147

Burdan hazır yazıyorken psu önerisinde de bulunabilir misiniz peki ? Bir konu daha açarak kalabalık yapmak istemiyorum. Olabilecek en f/p psu lazım rx9070xt ye de sıcak baktığım için 800-850w olması yeterli olacaktır diye düşünüyorum 1776452641 hb nın kendi kartıyla bana max 5k limit veriyorlar...
  15. Muhammed0147

maalesef öyle olacak. Yoksa bir adet ürün buldum ve gerçekten çok güzel...
Geri