Bütçe 30k iyisinden parlak oled ekranlı ( mat olmaması gerek ) temiz pynayacağım hz farktmez ama min 144 de olsun bu devirde.
Pivot önemsiz ama sağa sola dönsün
Ayak kısmı V şeklinde olmasa daha iyi
Önerir misiniz
Evet ben de 16 17 yaşlarımda başka odada oynuyordum arkam boştu tekli koltuğu çekip oynuyordum bi sıkıntım olmuyordu ama o zaman da derslerden dolayı yine az oynuyordum şimdi 23 yaşındayım arkamda dolap gibi bi şey var çekemiyorum tekli
Koltuk yoksa deneyeceğim de
1772790870
Valla benim de...
Yapan var ya benim arkadaş gece oturuyor sabah 7 8 e kadar uyuyor da o tekli koltuk çekip oynuyor ekranı da büyük biraz.
Bir de çalıştığı bir iş yok o yüzden daha rahat. Ben zaten çalıştığım için belim sırtım ağrıyor herhalde yorulduğumdan pc başına da geçesim gelmiyor . ( oynama isteği var ama...
Gamepad ile oynuyorum zaten ama sonuçta yine sandalye ve masadan oynuyorum uzaktan oynasam da göremiyorum bi şey . belki başka ekipman filan vardır önerebileceğiniz bacak bel için filan bir de öyle derdimi söylemek için açtım
Mantıklıymış kdkf ama ailesiyle yaşayan birilerinde annesi izin vermz bence evli varsa da çoğu kişinin eşi evde araba koltuğu istemez herhalde :D anca tek yaşayan biri alıp takılır öyle ama çok rahat olur bence.
Hayalim dev ekran ps6 ve aşırı yumuşak oturunca içine gömüldüğümüz puf veya deri koltuk
ben de aynı işte klavye mouse oynamayı sevmiyorum arkama yaslanıp ya da bacağımı masaya koyup filan oynuyorum ama rahatsız ediyor ekran büyük olsa koltuğa uzanıp oynarım da ps gibi. O da yok bi zevk alamadım düzgün en son koltuk almayı deneyeyim bari
Saçma bi soru ama benim yemek sandalyesi var oturuyorum ayıptır söylemesi belim g.tüm ağrıyor bacağımı masaya kpyuyorum bacağım uyuşuyor düz duruyorum düz durunca da rahatsız oluyor insan. Bi taktiği yok mu bunun siz nasıl 8 9 saat duruyorsunuz ? Ben oyundan sıkılmasam da rahtsızlıktan sıkılıyorum
Xbox ve x box şemalı machanike g1 pro var gamepad kullanmayı seviyorum ama bir de dualsense olsun isterdim. Drift sorunu olur diye dualsense almak istemiyorum pahalı bir de. 2000-3000 arası dualsense muadil gamepad var mıdır ?
Şu şekil bir şry istiyorum ama hep telefon için olanları var switch için küçük kalır herhalde bana switch 2 için yürütücü önerir misiniz gamepadim Xbox kontrolcü şeklinde
Benim hoşuma gitti aldım sizin gitmez almazsınız başlıkta minecraft tnt anahtarlık yazısını gördüğünüz an tıklamazsınız olur biter boşa kirletmenize gerek yok
Teşekkür ederim başlık için hoşuma gitti
Pokemon hariç her oyun olur nedense pokemon oyunları özensiz ve sırf yapmak için yapmışlar gibi duruyor o yüzden hep önyargım oldu. Palworld mesela pokemon oyunlarından daha özenli ve güzel duruyor. Ama diğer her oyun ilgimi çekiyor mario kirby donkey kong zelda vb.