Arkadaşlar merhaba üniversite için işime yarıyacak bir laptop arıyorum genellikle oyun oynayacağım ama Yani arada bir PowerPointWord falan kullanacağım bütçe 45 k kroniksiz bir laptop arıyorum varsa sizinde kullandığınız onuda önerebilirsin, önerilerinize açığım tekrardan belirteyim genel...
Hocam maximum 60-70k bütçe ile bana sistem önerir misiniz? ekran kartım ve psum var 750w80+ msi var ekran kartıda 5070 var monitör dahil olursa sevinirim.
Arkadaşlar 5070 li sistemimi tamamen yenilemeye karar verdim seçtiğim parçalar bunlar vatandan almam zorunlu başka yerden alamam sizce nasıllar? Mevcut psu msi 750w 80+ biseydi kaliteliydi sizce işlemciyi 9800x3d mi yapmalıyım yoksa seçtiğim yeterlimi genel olarak valorant oynuyorum. Arada...
ARKADAŞLAR 4000 BÜTÇEM VAR ZORLARSAM MAX 4000 KASA:
[H3 id='GameBooster+GB-G5170B']GameBooster GB-G5170B[/H3]
PSU ÖNERİRMİSİNİZ ACİL SİPARİŞ VERECEĞİMDE. KASAYA BOYUR AÇISINDAN PROBLEM OLURMU BİLMİYORUM BU YÜZDEN SORDUM.
Merhaba arkadaşlar benim sistemde
16 Ram
Sıvı soğutucu thermaltake TH240 V2
I5 13400f
512 ssd
Gigabyte ana kart mevcut(model hatırlamıyom) 5070 aldim fakat takınca çalışmıyor galiba psu dan dolayı kasam
gameBooster GB-G5170B önerebileceğiniz bir psu varımdır? Bütçeden sorun yok kasaya uyumlu...