Muhammed3448 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

39 bin dostum illa indirim gelirde biraz estetiğe önem veriyorum
  2. M

Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
  3. M

Vatan Bilgisayar İndirim Ekran Kartı

Yanlışlıkla olmadımı o ya zor gibi qma inşallah düşer
  4. M

Haklısın soğutma farkı görünüş dışında farkı Yok hocam ama görünüş işte ne bileyim
  5. M

Hocam bu arada paraf varsa 2k cashback atıo bilginize 50k üstü 5k görmüşsünüzdür zaten
  6. M

45 den 40a inmiş yani xfx quicksilver kaliteli kart sonuçta bence fiyatı iyi pulse almaktansa
  7. M

XFX QUICKSILVER RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar https://share.google/ehd3YMDk68z7FDv3q Bunun gibi hocam önceden galiba yanlışlıkla %20 ek indirime girmiş ama buda iyidir
  8. M

Bazı modellerde indiirm var hepsinde değil
  9. M

Beyler gene girmiş kapın Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Vatan Bilgisayar https://share.google/eQPfOhaAMc5LAgu8Q
  10. M

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Ya o kadar pişmanımki o 9070xt yi almadığıma hay kafamı neyse artım başka indirim bekleyeceğiz inş tekrar girer indirime 1784575511 Saat 11de girmiomuya
  11. M

Bugün olur inşallah ya 1784567246 Sizce bugünde olurmu
  12. M

Nasıl Ram,Pişman Olurmuyum?

Peki seri no farklı ama model aynı modelden kastım şu bi kod gibi harf rakam karışık olan kısacadı seri no farkkı olsa sorun olurmj
  13. M

23.5 1784553899 32gb
  14. M

Merhaba şuanda yeni gelen lexar thor 2nd gen 6000mhz cl36 ramler var pişman olurmuyum
  15. M

Şimdi bu vatan bugun tekrar olabilir çünkü dünden önceli günde vardı xfx rx9070 xy alacaktum alamadım inş gene olur
Geri