Muhammed_coşkun isimli üyenin son içerikleri

1. M

R7 5800x için anakart önerisi

R7 5800x işemci aldım anakartım b450m k b550 modeline geçmek istiyorum bu işlemci için anakart önerebilir misiniz? bütçem 5.000₺ güzel bir anakartsa bütçemi zorlarım 1720618079 MSI MPG B550 Gaming Plus anakartı uygunmu sizce bunu düşünüyorum 1720618106...
  2. M

işlemcim aşırı ısınıyor

4 bakır borulu fan soğutucum vardı onu taktım ilk 90 derece dediydi onda da sonra sıvı soğutma siparişi verdim hala 90
  3. M

işlemcim aşırı ısınıyor

benim sorunumu o çözmezki ben bu işlemciyi tam verim kullanmak istiyorum zaten güçlü işlemci diye tercih ettim zaten bu güçlerde olan bir işlemci istemesem ryzen 5 alırdım hem videolarda oyun oynarken 60-70 derece arası çalışıyor kullandıkları sıvı soğutma coolermaster markaydı modelini...
  4. M

işlemcim aşırı ısınıyor

anakartımda pump çıkışı olmadığından cpufan girişine taktım biosdan baktığım zaman fanları iptal edip pompaya giden cpufan ı maxa çektiğim zaman zaten pompanın çalışma sesini duyabiliyorum
  5. M

işlemcim aşırı ısınıyor

fanlar doğru şekilde ön taraf içe hava alıyor egzoz dışarı işlemci soğutucu radyatöre doğru dışarıya üflüyor
  6. M

işlemcim aşırı ısınıyor

ilk bu gün öğlen saatlerinde montajdan sonra açtım sıcaklığına baktım 40-46 dereydi bilgisayarı kapattım akşam geri açtığımda tekrar bakiyim dedim 90 derecede gördüm
  7. M

işlemcim aşırı ısınıyor

fanların yönü doğru montajında bir sıkıntı yok
  8. M

işlemcim aşırı ısınıyor

macun sürülü montajı doğru fanlar çalışıyor bios dan fan hızlarını maxa çektim buna rağmen bilgisayar boştayken ana ekrandayken bile 90 derece bunun hava sıcaklarıyla olacağını sanmıyorum %10 çalışan bir işlemci nasıl 90 derecede çalışabilir
  9. M

işlemcim aşırı ısınıyor

çıkardım
  10. M

işlemcim aşırı ısınıyor

ryzen7 5800x işlemci aldım çok ısınır diye Thermaltake Water 3.0 240 modelini aldım montajını yaptım ama bilgisayar boştayken bile işlemcim 90derecede çalışıyor ne yapmam lazım
  11. M

Arabama müzik için flaş hazırlayacam 24 bit müzik nasıl indiririm

flaşa müzik atacam ama müziklerim yüksek kalite olmasını istiyorum 24bit müzik indirmek için ne yapmalıyım bildiğiniz site ya da uygulama varmı
  12. M

Termal macunsuz bilgisayar kullanılırmı?

Macunsuz işlemci çatlar mı peki 1676589175 Şöyle diyim knk ben bilgisayarın macununu değiştirdiğim zaman her yerine ince şekilde sürmüştüm ve 48 derecenin üstünü görmüyordu
  13. M

Yok knk yeterli değildi işlemcinin markası gözüküyordu sürdükten sonra %80 i macunsuz şu an 1676589015 Sildim
  14. M

Bilgisayarımı temizledim macunuda yeniliyim dedim baktım çok az macun kalmış ha var ha yok denecek şekilde onu sürdüm yeni bir macun sipariş verecem 1 hafta bu bilgisayar beni idare eder mi?? Pugb de en fazla 60 derece gördüm ortalama 55
  15. M

Ucuz tek hatlı iphone

Merhaba arkadışımın arkadaşı doğa iletişim @iletiisimdoga hesabına denk gelmiş iphone fiyatları şaka gibiydi arkadaşımda bana haber verdi bende wp den yazdım neden ucuz diye şöylebir cevap geldi 🌿UYGUN FİYATLARA SIFIR YURTDIŞI TELEFONLAR 🌿 * Ürünlerimizin hepsi yurtdışı orijinal Apple...
Geri