R7 5800x işemci aldım anakartım b450m k
b550 modeline geçmek istiyorum bu işlemci için anakart önerebilir misiniz? bütçem 5.000₺ güzel bir anakartsa bütçemi zorlarım
1720618079
MSI MPG B550 Gaming Plus anakartı uygunmu sizce bunu düşünüyorum
1720618106...
benim sorunumu o çözmezki ben bu işlemciyi tam verim kullanmak istiyorum zaten güçlü işlemci diye tercih ettim zaten bu güçlerde olan bir işlemci istemesem ryzen 5 alırdım hem videolarda oyun oynarken 60-70 derece arası çalışıyor kullandıkları sıvı soğutma coolermaster markaydı modelini...
anakartımda pump çıkışı olmadığından cpufan girişine taktım biosdan baktığım zaman fanları iptal edip pompaya giden cpufan ı maxa çektiğim zaman zaten pompanın çalışma sesini duyabiliyorum
ilk bu gün öğlen saatlerinde montajdan sonra açtım sıcaklığına baktım 40-46 dereydi bilgisayarı kapattım akşam geri açtığımda tekrar bakiyim dedim 90 derecede gördüm
macun sürülü montajı doğru fanlar çalışıyor bios dan fan hızlarını maxa çektim
buna rağmen bilgisayar boştayken ana ekrandayken bile 90 derece bunun hava sıcaklarıyla olacağını sanmıyorum %10 çalışan bir işlemci nasıl 90 derecede çalışabilir
ryzen7 5800x işlemci aldım çok ısınır diye
Thermaltake Water 3.0 240 modelini aldım montajını yaptım ama bilgisayar boştayken bile işlemcim 90derecede çalışıyor ne yapmam lazım
Macunsuz işlemci çatlar mı peki
1676589175
Şöyle diyim knk ben bilgisayarın macununu değiştirdiğim zaman her yerine ince şekilde sürmüştüm ve 48 derecenin üstünü görmüyordu
Bilgisayarımı temizledim macunuda yeniliyim dedim baktım çok az macun kalmış ha var ha yok denecek şekilde onu sürdüm yeni bir macun sipariş verecem 1 hafta bu bilgisayar beni idare eder mi??
Pugb de en fazla 60 derece gördüm ortalama 55
Merhaba arkadışımın arkadaşı doğa iletişim @iletiisimdoga hesabına denk gelmiş iphone fiyatları şaka gibiydi arkadaşımda bana haber verdi bende wp den yazdım neden ucuz diye şöylebir cevap geldi
🌿UYGUN FİYATLARA SIFIR YURTDIŞI TELEFONLAR 🌿
* Ürünlerimizin hepsi yurtdışı orijinal Apple...