muhammedarslan33 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Hp Victus Ekranda Beyaz Leke

İyigünler bendede benzer şey var, çözüldümü ,neden oluşuyor.
  2. M

Ekranda beyaz leke ve kırmızı noktalar

1 hafta oldu ekranda beyaz leke var, baskı düşürme ney olmadı, bunun olma nedeni nedir, ilk geldiğinde de vardı, kırmızı noktalarda var
  3. M

Yardım Sistemi almayı düşünüyorum değer mi

24 gb ram yerine 2 tane 16 ram alsan nasıl olur ve 5060ti yerine 5070 alsan (5070e para yetmez dersen rami düşür sonra alırsın)
  4. M

Öneri MAX 60-70K Laptop Önerisi

Amazondan hp omen ve Asus tuflara bak hangisi hoşuna giderse. Teknoloji şans işi.
  5. M

Lenovo 17IRX10 vs GameGaraj Slayer X7T-C8 acillllll

Teşekkürler, bende lenovo almıştım 5070 li modelinden windowsta kapanıp açılırken siyah ekranda kalıyordu linuxta da benzeri problem oldu iade ettim çoğunlukla ekran kartı sürücüsünden olabilir
  6. M

Lenovo 17IRX10 vs GameGaraj Slayer X7T-C8 acillllll

Hangisini aldınız? Memnun musunuz 2si arasında kaldım.
  7. M

Lenovo Loq 15IRX10 83JE00LFTR

İyigünler aldınız mı? sorun yaşadınız mı?
  8. M

30k bisiklet önerisi

Bence mosso 2324 falan alıp geri kalanla başka bir şey yapabilir veya carraro 324 veya 327 gibi.
  9. M

Sürücü sıkıntısı yaratmayacak Linux dağıtımı önerisi

Hepsinin çekirdeğinde bütün sürücüler yüklü, genellikle sorun çıkarmaz, yeni sistemlerde güncelleme ile gelir en günceller genelde arch tabanlı olanlar,onlardan beğendiğini yükle.
  10. M

Favori Linux masaüstü ortamınız hangisi

Bence kde her türlü forma giriyor olmadı eklenti indirerek istediğin forma sokabiliyorsun.
  11. M

Oem keymi almalıyım standart key mi

Daha önceden pintipindan almıştım iyi güvenilir
  12. M

Üniversite İçin Dizüstü Bilgisayar Mı, Tablet Mi?

Bence tablet al samsung Samsung notes uygulaması iyi uygulama satın almana gerek kalmaz ayrıca drive veya açık kaynak uygulamayla windowsta kolay senkronize edersin.
  13. M

Linux'ta Pdanet+ yerine ne kullanılabilir

Manjaro kullanıyom, sadece güncelleme olmuyor internet yerinde proxy var https ve http olan yerlere 192.168.49.1 yanına da 8000 yaz. başka çözüm yok internete girer ama güncelleme yapmıyor, bildiğim tüm linux distrolarında aynı biri ubuntuda sorun olmuyor demişti birde onu denicektim. Senin...
  14. M

S20 FE almakla doğru mu yaptım?

Bende var hala yazılım güncellemesi geliyor 1 seneden fazla kullanın ayrıca yeni senede belki güncelleme verirler o zaman daha iyi olur.
  15. M

Donanım Arşivi kullanıcıları mezun olduğu / okuduğu üniversiteleri yazıyor!

Eem yaz, matematik önü kapalı çok mezun var.
Geri