Valla ne diyem ilk kez bi cekilise katılıyom diye katılmıstım bi umut gecmiste de katılmıstım cıkmamıstı sevindim cıkınca o sıra iste cok düsünmedim mevla cok artınca vaz gectim
1744218139
Ve bu arada aynı cekilise katılıp bu 4995 tl yi atan da var sikayetvar a girince görürsün ucuz yırttım ben
Saglam yerden almasam bilgiyi cok inandırıcı cevap veriyor herif
1744216880
O bu degilde pederin kulagına gitti bu peder azıma tükürdü eft ile attım parayı bana bankanı bosaltırlar diyip parama el koydu delirtecek beni
Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl...
Sacmalık tan baska bisey degil yazdıklarınız ben düzgünce izah etmisim sirketi kötülemedim care olarak nasıl bi yöntem arıyayım diye yazdım bura dingiller ahırı herkes hemen bi sirketi kötülüyon diye duyar kasmıs bide üstüne konuyu kapatmıslar yogundum son 1 haftadır bakamdım siteye bi cevap...
Aga win in icine kurulmus virüs silince gitmiyor
1742932869
Win kurulu geldi format atmadım hic icine kurulu silinemiyor
1742933192
Aga bi yerlerden win in icine inme sansı varmı
Pc yi alalı 1 sene oldu bi virüs vardır dedim malwarbytes kurdum diekt windows un icinde kurulu olan bitcoin miner i buldu bu pc 0 olarak aldım bu konu da napabiliriz aldıgım siteyle iletisime gecsem bi faydası olurmu
Lakinki niye risk olarak gösteriyor anlamadım malwarbytes
1742584177
Ben pek anlamıyorum bu kurma olayından oyun oynar kapatırdım hep pc yi bi koruma purogramı kuram dedim önüme cıktı