muhammedbeyoglu isimli üyenin son içerikleri

1. M

08.04.2025 yani dün cekilis kazandım insta dan dolandırıcı cıktılar

Valla ne diyem ilk kez bi cekilise katılıyom diye katılmıstım bi umut gecmiste de katılmıstım cıkmamıstı sevindim cıkınca o sıra iste cok düsünmedim mevla cok artınca vaz gectim 1744218139 Ve bu arada aynı cekilise katılıp bu 4995 tl yi atan da var sikayetvar a girince görürsün ucuz yırttım ben
  2. M

Valla bosluguma geldi normalde dikkat ediyordum sonradan uyandım ucuz yırttım
  3. M

Azına düstünmü pederin 1 sene ga lafını yapar bana
  4. M

Aynn paramı almak icin bahane arıyordu dedigin gibi bu vesile oldu atıp tutuyor simdi lerde sürekli havadan havadan
  5. M

Saglam yerden almasam bilgiyi cok inandırıcı cevap veriyor herif 1744216880 O bu degilde pederin kulagına gitti bu peder azıma tükürdü eft ile attım parayı bana bankanı bosaltırlar diyip parama el koydu delirtecek beni
  6. M

bana cevap olarak yazdıgına bakarmısınız bide ne diyor
  7. M

hahahaha 1744216448 AYnn sikayetvar a yazdım zaten aynı gün 1
  8. M

Benim katıldıgımda 1400 civarında kisi begenmisti bugün 9 kisiye düsmüs
  9. M

Yukarıdaki cekilise katıldım ve cekilis sonucu bana telefon cıktı bende yönlerdikleri herseyi yapıp 375 tl kargo parası istediler attıkları ibana attım parayı sonra whaatsap a yönlendirdiler tel verdiler sonra tc tel e posta dogum tarihi adres bilgileri herseyi eksiksiz yaptıktan sonra 4995tl...
  10. M

Görüyorum ki firmayı kötüledim olarak görlüyor

Sacmalık tan baska bisey degil yazdıklarınız ben düzgünce izah etmisim sirketi kötülemedim care olarak nasıl bi yöntem arıyayım diye yazdım bura dingiller ahırı herkes hemen bi sirketi kötülüyon diye duyar kasmıs bide üstüne konuyu kapatmıslar yogundum son 1 haftadır bakamdım siteye bi cevap...
  11. M

Sin erji gen gelen pc de bicoin miner cıktı

Aga win in icine kurulmus virüs silince gitmiyor 1742932869 Win kurulu geldi format atmadım hic icine kurulu silinemiyor 1742933192 Aga bi yerlerden win in icine inme sansı varmı
  12. M

Sin erji gen gelen pc de bicoin miner cıktı

Pc yi alalı 1 sene oldu bi virüs vardır dedim malwarbytes kurdum diekt windows un icinde kurulu olan bitcoin miner i buldu bu pc 0 olarak aldım bu konu da napabiliriz aldıgım siteyle iletisime gecsem bi faydası olurmu
  13. M

Yardım CPU Kullanım Sorunu ve Çözüm Önerileri

Lakinki niye risk olarak gösteriyor anlamadım malwarbytes 1742584177 Ben pek anlamıyorum bu kurma olayından oyun oynar kapatırdım hep pc yi bi koruma purogramı kuram dedim önüme cıktı
  14. M

Yardım CPU Kullanım Sorunu ve Çözüm Önerileri

Ama pc bostayken oluyor bu hic bisey acık degil 90 kullanımdan 5 lere düsüyor anlık
Geri