MUHAMMEDDDDDDD isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

hocam bu yöntem win 11 içinde geçerli mi ?
  2. M

Işıkları yanan fakat PC'de görünmeyen HDD'den nasıl veri kurtarılır?

kabloyu yeni değiştim 1746344506 o nasıl oluyor biraz bilgi verir misin
  3. M

Işıkları yanan fakat PC'de görünmeyen HDD'den nasıl veri kurtarılır?

Merhabalar, içinde manevi değeri yüksek fotoğraflar var. Diski takıyorum; ilk ses geliyor ama ikinci ses gelmiyor, yani PC'de disk görünmüyor. HDD'nin ışıkları yanıyor ama bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  4. M

12. sınıf öğrencisi ders olmadığı için okula gitmezse sınıfta bırakılabilir mi

yukarıda yazdığım gibi ders olmadığı için öğrenciler olarak kimse gitmedi. müdür ders işlemeyin sınava çalışsınlar diyor fakat okulun amacı eğitim ve öğretim vermek bunlar yoksa okulda durmakta saçma okulda duracağımıza evde çalışırız daha iyi dedik.
  5. M

zaten müdürün kararı 1744639324 4 sınıf var hiçkimse gitmemiş.
  6. M

merhabalar lise son sınıf öğrencisiyim okulumuzda ilk dönemden sonra ders işlememeye başladılar hocalara madem ki ders yok bizde gidip evde çalışırız dedik bayram tatilinden sonra gitmedik fakat bugün yok yazılmaya başladık. hukuk önünde kim haklı ders anlatmayan öğretmenler mi ders olmadığı...
  7. M

Yardım Lotr 4K extendet TR dublaj nereden indirilebilir?

Merhaba LOTR serisinin 4K extended versiyonlarını TR dublaj olacak şekilde nereden indirebilirim?
  8. M

Bin TL'ye kadar harici HDD önerisi

Merhaba kullandığım eski bir HDD vardı bozuldu, bana bin TL'ye kadar güzel uzun ömürlü bir harici HDD önerir misiniz? Teşekkürler. (1000 TL son limit.)
  9. M

Yardım harici hdd çalışıyor fakat başlatılamamış olarak gözüküyor

merhabalar harici hdd önceden çalışıyordu fakat şimdi pcye takıyorum çalışıyor ama pc görmüyor disk yönetiminde ise harf olmadan başlatılamamış olarak gözüküyor başlattığımda ise döngüsel artıklık hatası alıyorum içinde aile resimlerimiz var benim için manen değeri çok büyük yardımcı olursanız...
  10. M

Packard Bell marka harici hard disk için kablo önerisi

Merhaba, elimde Packard Bell marka bir harici HDD var önceki kablosunda temassızlık olduğu için atmıştım. Bugün gidip mini USB bir kablo aldım, kablo 1 amper olduğu için sanırsam düzgün çalıştırmadı bir çalışıp bir durdu. Bu diski zorlanmadan besleyecek ve uzun süre gidebilecek bir kablo önerir...
  11. M

Yardım ASUS anakartta kasa fan RPM'leri düşürme nasıl yapılır?

Hocam sistem parçalarının tamamı attığım ssde nereye bağlı olduğunu bilmiyorum 1724580592 Eyvallah teşekkür ettim. 1724581555 Yardımcı olacak kimse yok mu?
  12. M

He ya ne uğraşacağım BIOS'la falan parmakla hallederim sonra anası ağlasın fanların.!
  13. M

Merhaba yaklaşık 1 ay önce bir APU sistem aldım kasa fanlarında ışık sorunu var 10-15 saniyede fan ışıkları gidip geliyor bir arkadaş fan RPM'lerini düşürüp çözebilirsin demişti. BIOS'ta nereden düşüreceğimi ve ne kadar düşürüceğimi bilemedim, sizin fikriniz alayım dedim. Teşekkürler.
  14. M

Google oturum açarken çerezler devre dışı hatası veriyor

Arkadaşlar tlf den herhangi bir Google servisinde oturum açamıyorum, tarayıcınızda çerezler devre dışı diyor ama çerezleri aktif ettim. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  15. M

Yardım kasa fan ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı

Küçük olan tuşa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10-15 sn basılı tuttum sistem kapa aç yaptı ayrıca fan ışıklarını ayarlayabilmek için Armoury crate indirdim onda destekleyen aygıt seçin gibi yazılar çıkıyordu.Yukarıda dediğim gibi sistem parçalarına herhangi bir zazarı olmazsa ışıklar önemli...
Geri