Merhabalar, içinde manevi değeri yüksek fotoğraflar var. Diski takıyorum; ilk ses geliyor ama ikinci ses gelmiyor, yani PC'de disk görünmüyor. HDD'nin ışıkları yanıyor ama bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
yukarıda yazdığım gibi ders olmadığı için öğrenciler olarak kimse gitmedi. müdür ders işlemeyin sınava çalışsınlar diyor fakat okulun amacı eğitim ve öğretim vermek bunlar yoksa okulda durmakta saçma okulda duracağımıza evde çalışırız daha iyi dedik.
merhabalar lise son sınıf öğrencisiyim okulumuzda ilk dönemden sonra ders işlememeye başladılar hocalara madem ki ders yok bizde gidip evde çalışırız dedik bayram tatilinden sonra gitmedik fakat bugün yok yazılmaya başladık. hukuk önünde kim haklı ders anlatmayan öğretmenler mi ders olmadığı...
Merhaba kullandığım eski bir HDD vardı bozuldu, bana bin TL'ye kadar güzel uzun ömürlü bir harici HDD önerir misiniz? Teşekkürler. (1000 TL son limit.)
merhabalar harici hdd önceden çalışıyordu fakat şimdi pcye takıyorum çalışıyor ama pc görmüyor disk yönetiminde ise harf olmadan başlatılamamış olarak gözüküyor başlattığımda ise döngüsel artıklık hatası alıyorum içinde aile resimlerimiz var benim için manen değeri çok büyük yardımcı olursanız...
Merhaba, elimde Packard Bell marka bir harici HDD var önceki kablosunda temassızlık olduğu için atmıştım. Bugün gidip mini USB bir kablo aldım, kablo 1 amper olduğu için sanırsam düzgün çalıştırmadı bir çalışıp bir durdu. Bu diski zorlanmadan besleyecek ve uzun süre gidebilecek bir kablo önerir...
Hocam sistem parçalarının tamamı attığım ssde nereye bağlı olduğunu bilmiyorum
1724580592
Eyvallah teşekkür ettim.
1724581555
Yardımcı olacak kimse yok mu?
Merhaba yaklaşık 1 ay önce bir APU sistem aldım kasa fanlarında ışık sorunu var 10-15 saniyede fan ışıkları gidip geliyor bir arkadaş fan RPM'lerini düşürüp çözebilirsin demişti. BIOS'ta nereden düşüreceğimi ve ne kadar düşürüceğimi bilemedim, sizin fikriniz alayım dedim. Teşekkürler.
Arkadaşlar tlf den herhangi bir Google servisinde oturum açamıyorum, tarayıcınızda çerezler devre dışı diyor ama çerezleri aktif ettim. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Küçük olan tuşa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10-15 sn basılı tuttum sistem kapa aç yaptı ayrıca fan ışıklarını ayarlayabilmek için Armoury crate indirdim onda destekleyen aygıt seçin gibi yazılar çıkıyordu.Yukarıda dediğim gibi sistem parçalarına herhangi bir zazarı olmazsa ışıklar önemli...