MUHAMMEDDDDDDD isimli üyenin son içerikleri

1. M

Hat Değerleri Nasıl?

Evet siyah TT nin modemi
  2. M

Hat Değerleri Nasıl?

Ne yazık ki yapmıyor önceki mesajlarımdada dediğim gibi bu bölgede tek bir adam gidip geliyor ankastreden gelen kabloları 3 4 önce gelip değiştirdi 3 ay önce hız değişmiştik yine crcler fırlamaya başladı o zaman yine geldi hızı düşürün dedi dün belki düzelmiştir diye hız arttırdım ama yine...
  3. M

Hat Değerleri Nasıl?

yani kutudan modeme gelen koblolarda sorun var arıza kaydı oluşturdum gelip baksınlar eğer kabloları değiştirmezlerse cat6 koblo alacam kendim değiştirecem
  4. M

Hat Değerleri Nasıl?

yok kopma olmuyor speedtestede paketim ne kadarsa o hızı alabiliyorum peki bu sorunu nasıl çözebilirim modem mi değişmem lazım
  5. M

Hat Değerleri Nasıl?

yarım saat önce aç kapa yapmıştım şimdi iyi 1779616177 .
  6. M

Hat Değerleri Nasıl?

evet kopma olmuyor ama crc hataları fırlıyor
  7. M

Hat Değerleri Nasıl?

hepte aynı kişi geliyor altyapı iyi değil yapılacak bir şey yok hız yükseltmeyin deyip geri gidiyor
  8. M

Hat Değerleri Nasıl?

hocam evimiz müstakil kutu ile aramızda 20 25 metre var adam kutudan modeme kabloları değişti 3 4 ay önce
  9. M

Hat Değerleri Nasıl?

telekomun verdiği modem kutudan modeme gelen kobloları birkaç ay öce aradık değiştirdiler
  10. M

Hat Değerleri Nasıl?

1779615465 modem bu hocam
  11. M

Hat Değerleri Nasıl?

Hat değerlerim nasıl dün 35 Mbps'den 50'ye çıkarttım.
  12. M

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

hocam bu yöntem win 11 içinde geçerli mi ?
  13. M

Işıkları yanan fakat PC'de görünmeyen HDD'den nasıl veri kurtarılır?

kabloyu yeni değiştim 1746344506 o nasıl oluyor biraz bilgi verir misin
  14. M

Işıkları yanan fakat PC'de görünmeyen HDD'den nasıl veri kurtarılır?

Merhabalar, içinde manevi değeri yüksek fotoğraflar var. Diski takıyorum; ilk ses geliyor ama ikinci ses gelmiyor, yani PC'de disk görünmüyor. HDD'nin ışıkları yanıyor ama bunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
  15. M

12. sınıf öğrencisi ders olmadığı için okula gitmezse sınıfta bırakılabilir mi

yukarıda yazdığım gibi ders olmadığı için öğrenciler olarak kimse gitmedi. müdür ders işlemeyin sınava çalışsınlar diyor fakat okulun amacı eğitim ve öğretim vermek bunlar yoksa okulda durmakta saçma okulda duracağımıza evde çalışırız daha iyi dedik.
Geri