MuhammedDKT isimli üyenin son içerikleri

1. M

Chkdsk /r yaptım bilgisayarı kapatsam

Kasadaki power tuşundan kapatıp açsam windowsa ulaşırmıyım yoksa kaldığı nerden mi yoksa Windows bozulur mu
  2. M

Format attım HDD hala %100 SSD alın demeyin

Sağol usta verdiğin programı hepsini disable all yaptım şuan kullanım düştü %17 lerde sağol 1603118019 10 pro
  3. M

Usta 10 dk sonra yazayım ben sana
  4. M

Tm Deneyeceğim 1603116738 Bir şey daha sorabilir miyim discordu başlangıc bölümünden devre dışı bıraktım ama pcyi açınca yine açılıyor
  5. M

HDD %100 bana CMD komutu olsun ayarlar olsun SSD almadan ne tür şeyler yapabilirim bazen 100 oluyor bazen 0
  6. M

Dersin kazanımları bolumune ne yazılmalı

Hepinize teşekkürler
  7. M

Dersin kazanımları bolumune ne yazılmalı

Fotoğraf da gördüğünüz gibi dersin kazanımaları var oraya tam olarak ne yazmalıyım
  8. M

IMEI kayıtlıydı ama şimdi değil

Delta servis
  9. M

2 yıla yakın oldu ve garantisi bitti yada bitecek 1 haftaya 1600122045 İthalatçı garantili
  10. M

Hayır cihaz garantili bir şekilde Hepsiburada n alındı
  11. M

Merhaba telefonumda birden servis yok oldu ve 2 gundur yok simi çıkarıp takıyorum algılıyor fakat servis yok çift simli ikiside olmuyor daha önce. Btk dan kontrol etmiştin baya hep kayıtlı yazıyordu servis yok yazınca bakayım dedim ve iki imeide kayıtlı değil yazıyor ne yapıcam donanımsal mı...
  12. M

Xiaomi telefonlarda çift flaş var

Sarı ve beyaz flaş var telefonun arkasında ve flası açınca ikisi aynı anda yanıyor ama ben istemiyorum yada sadece beyaz yada sadece sarı olsun nasıl yapacam
  13. M

Sorumluluk sınavı girecekmiyim bilmiyorum

Baraj olup olmadığı nereden belli benim bildiğim sadece edebiyat
  14. M

Sorumluluk sınavı girecekmiyim bilmiyorum

Sagol aydınlattigin için baran 1598656536 O kadar gerginimki klima açık ama terliyorum stres ten
Geri