Arkadaşlar 9. sınıfta 3 dersten sorumlu geçtim ve bana bugün yakın arkadaşımın dediğine göre sorumlu kaldığım için bu sene 2 dersin üzerinde dersten kalırsam sınıfta kalacağımı söyledi. Bunun doğruluğu nedir? (9. sınıfta 3 ders üzerinde kalıyoruz arkadaşımın bahsettiği ise 10. sınıfta 2 üzeri...
Arkadaşlar referans linki atacak arkadaşım kalmadı neredeyse öyle diyeyeim bedava ürün kampanyası varmış herhalde bende deniyorum son 2-3 kişi kaldı. Acaba bunun bir hilesi falan var mıdır başka cihazlardan girip linke oturum açtım ve oldu ama evde cihaz kalmadı hepsinde yaptığım için. Acaba...
Arkadaşlar bir kredi kartının cvv'sini bulmaya çalışıyorum ama 1den 1000e kadar tek tek yazıp denemek çok uğraştırıcı. Acaba bunu daha basit bir şekilde halledebilirmiyim veya bunun bir jeneratörü falan varmıdır? (Mobil için)
Arkadaşlar driver kurmayınca sesler çok iyi ama kurduktan sonra hiçbir şeyin sesi normal değil. Sadece birbirine çarpan tel sesleri gibi bir ses geliyor kulaklıktan ne yapabilirim? (Windows 11 kullanıyorum.)
Arkadaşlar ben 9. Sınıfım kimya, matematik ve fizikten kaldım sorumlu olarak mı sınıfı geçeceğim yoksa normal mi? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar discord hesabımda iki gündür tüm arkadaşlarıma ve tüm bulunduğum sunuculara virüslü Steam 50 dolarlık link atıyor ve bunu ben atmıyorum bu olay yüzünden birkaç sunucudan banlandım bu iletten nasıl kurtulabilirim ? (Şifreyi değiştirdim)