Merhabalar bir ilanda ekran kartı buldum ama adam uzakta ve sahibinden güvende ile alışveriş istemiyor bunu nasıl halledebiliriz bir bilgisayarciyi aracı olarak kullansak nasıl olur?
Merhabalar bu mouse için mousepad arıyorum f/o güzel mousepad önerisi olan var mi 50x40 klavye ve mouse nin olduğu alan o ölçülerde sanırım mousepad yok ama olduğu alan 50x40 küsur bir sey
Hocam bu tam olarak hangi konulardan çıkacak belli deil mi bir de hangi dersler çıkacak tam olarak bilmiyom sınavda hangi dersler hangi konular çıkacak diye
10.sınıfın hocam da sınavları nasıl olcak onu bilmiyorum tarihleri göremedim bu sınavlar narden çalışılacak vb. sınav hakkında bilgim yok
1759247493
hocam ne çıkacak narden çalısılacak onu da bilmiyorum
Hocam merhaba Temu'da ucuz klavyeler oluyor mekanik veya magnetic switch olsa kaliteli %100'ü fazla aramıyorum ama %75 veya %85 olsa numpad hariç diğer tuşlar ne kadar olabiliyorsa olsun bir de bu klavyelerde kupon var mı kupon bulursanız memnun olurum
Hocam onu da aradık fiber diye ilk gordugumuz de İlk 2 ay ucretsiz diye aradık aylık 700 liraydi kurulum ücreti falan diyip aylık faturayı 800 kusur bisey yaptilar
Merhaba bayağı bir süredir Türk Telekom kullanıyorum ve hiç doğru düzgün bir yardım veya düzgün sabit bır internet deneyimini tam yasayamadik taahhütlerden dolayı gecemedik ve bazı başka nedenlerden taahhüdümuz çok az kaldı şu an Türk Telekom'dan taahhüt yenilesek 18 ay taahhütlü 645 gibi bir...
Hocam parçalar belirsiz diyelim her param birikince buyutcem yani ona belirsiz diyek bütçede 3000-3500 arası ama bu kasalar fiyatı baya yükselmiş hemen hemen bu dediğim kasaların fiyatında bişey ariyom