Arkadaşlar merhaba, itöpyadan aldığım kasa geldi. Soğutucu olarak FSP MP7 aldım. Fanda 8 adet pin kablosu var bunları nasıl yapacağım bilen var mı? Anakart üzerinde CPU FAN pin ve 12V GRB pin girişi mevcut. Daha önce bu soğutucunun montajını yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Kasa gelince display port ile deneyeceğim. Monitör üzerinde ayar yapılamıyor o kötü. Olmazsa iade edeceğim gibi gözüküyor. Satıcı DP kablosu ile 180hz alıyor dedi
Monster oyun laptopu. Laptop 144 hz. Normalde arkadaşlarda da aynı laptop var, onlar hdmı ile 180 alabiliyorlar ben ise max 120hz alıyorum. Laptopta DP çıkışı yok. Kasa gelince deneyeceğim
1764836871
Evet Monster oyun laptopu. 1650 ti var. Harici ekran var normalde. Arkadaşta 180hz’lik monitör...
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce MIS 27" MAG 274QF model monitör aldım. Monitör 2K ayarlarda 180hz destekliyor. Dün monitör geldiğinde test için monster dizüstü bilgisayarıma bağladım. Fakat 1920x1080 ayarlarda maksimum 120 hz ayarlanıyor. 2K çözünürlüğe aldığımda ise 60hz üzerine çıkmıyor...