amd yazılımında hıcbırkısayollar calısmıyor kartım 7700xt ve son surum yazılım kullanıyorum bu sorun bır suredır var ama hala cozum bulamadım kısayollarda aktıf
Ya konu acik ve net Instagram hesabim hiçbir uyarı gelmeden bir anda Topluluk kurallari ihlali diyilip kalici kapatildi benden yüz umu ve tc resmimi istediler attim ama kalici kapatildi diye geri dönüş yapildi nasil geri acabilirim benim icin çok önemli bir hesapti çok fazla arkadasim vardi...
Ben kendi pc me solidworks kurarken cmd acilip kapandi bazi yerlerde bunu virüs bulasti diye okumustum eskiden açılıp kapanmasi diyorlardi bunu teyit etmenin bir yolu varmı acaba
baslıkta belırttıgım gıbı eskıden almıstım oyunu gerı yukleyıp oynamak ıstedım ve baslata bastıgım zaman ekrana steam oyun acılıyor seyı gelıyor ama oyun acılmıyor cozumu nedır dosyalarıda dogruladım
Az çok başlıktan anlaşıldigi gibi ama az detaylandirayim mekap ayakkabim var ve ayakkabı düz taban ve sert oldugu icin ayaklarım iste iken cok agiriyor ve bende onun icin tabanlık bakiyorum ama bunlardan hic anlamıyorum biraz gpt den yardim istedim ama gene cok anlamadim bana bu tabanligi onerdi...
Knk eger araba kaldirmada iyi degilsen en basit taktik debriyaj kavradiktan sonra gaza basmadan gitmesini bekle bu sayade istop etmez araba ortalama 7-8 kmh ciktigi zaman ayağıni debriyaj cekip o sekilde gaza bas kolaylikla kaldirirsin arabayi bide tavsiyem değişebiliyorsan değiş hee bide...
Knk git altyazılı filmler izle ve kendince cümleler uydur yani bildigin kelimeleri kullanarak uydurmaya calis ve ayni sekilde kontrol et dogrumu diye ve bu sirada ise kelime ezberlemeye devam et yer yer örneğin bir kelime ezberlemek tense örneğin what are you doing gibi bu sekilde basit cümleler...
Knk cok bilgili degilim ama galiba okuldan mezun olduktan sonrami yoksa yaz tatilindemi ne gene yatiriyorlar diye biliyorum çünkü arkadasimada öyle olmuştu ve oyle demislerdi
Not:kesin dogru bilgi degildir duydugum ve gördüğüm bilgidir
Teşekkürler ederim bilgi icinde reis onerebilceginiz bir seri varmi manga okumaya başlıyorum da hani ilk seriler guzel olsun istiyorum bide evet haklisiniz uzun bir seri imis
Teşekkür ederim başka belki onerdiginiz guzel manga serisi varmı okumaya deger
Başlıktada dedigim gibi manga okumaya baslamak istiyorum ve ilk olarak bu seriyi düşündüm çünkü bir sitede gördüm ve chat gpt de önerdi bende merak ettim ve 27 cilt ten oluşuyor mus ve tum ciltlerde çevrilmis üstelik suan indirimde yani degermi okumaya yoksa baska önerdiğiniz seriler varmi guzel...