muhammet ali cvlk isimli üyenin son içerikleri

1. muhammet ali cvlk

Amd kısayollar calısmıyor

amd yazılımında hıcbırkısayollar calısmıyor kartım 7700xt ve son surum yazılım kullanıyorum bu sorun bır suredır var ama hala cozum bulamadım kısayollarda aktıf
  2. muhammet ali cvlk

Instagram hesabim durduk yere kapandi nasıl acabilirim

Reis bilsem zaten bende rahatlarim Instagram da reels izlemek disinda baska hiçbir şey yapayan biriydim
  3. muhammet ali cvlk

Reis ben instada ne gönderi atarim ne biri ile konuşurum sadace reels izlemek icin kullaniyorum birilerini bile takip etmiyordum neredeyse
  4. muhammet ali cvlk

Ya konu acik ve net Instagram hesabim hiçbir uyarı gelmeden bir anda Topluluk kurallari ihlali diyilip kalici kapatildi benden yüz umu ve tc resmimi istediler attim ama kalici kapatildi diye geri dönüş yapildi nasil geri acabilirim benim icin çok önemli bir hesapti çok fazla arkadasim vardi...
  5. muhammet ali cvlk

Pc cmd acilip kapandı

Crack indirdim reis
  6. muhammet ali cvlk

Pc cmd acilip kapandı

Ben kendi pc me solidworks kurarken cmd acilip kapandi bazi yerlerde bunu virüs bulasti diye okumustum eskiden açılıp kapanmasi diyorlardi bunu teyit etmenin bir yolu varmı acaba
  7. muhammet ali cvlk

Stardew valley acilmıyor

baslıkta belırttıgım gıbı eskıden almıstım oyunu gerı yukleyıp oynamak ıstedım ve baslata bastıgım zaman ekrana steam oyun acılıyor seyı gelıyor ama oyun acılmıyor cozumu nedır dosyalarıda dogruladım
  8. muhammet ali cvlk

Ayakkabının tabanı çok rahatsız ediyor

Knk işten sonra maalesef gidip bakma gibi şansım yok bu yüzden internetten kullananlardan öneri almak istiyorum
  9. muhammet ali cvlk

Ayakkabının tabanı çok rahatsız ediyor

Az çok başlıktan anlaşıldigi gibi ama az detaylandirayim mekap ayakkabim var ve ayakkabı düz taban ve sert oldugu icin ayaklarım iste iken cok agiriyor ve bende onun icin tabanlık bakiyorum ama bunlardan hic anlamıyorum biraz gpt den yardim istedim ama gene cok anlamadim bana bu tabanligi onerdi...
  10. muhammet ali cvlk

Bugün ilk kez araba sürdüm eğitmen beni azarladı sürekli

Reis maalesef böyle sakat insanlar var bu yüzden tanidik insanlardan veya internetten öğrenmek daha doğru oluyor
  11. muhammet ali cvlk

Bugün ilk kez araba sürdüm eğitmen beni azarladı sürekli

Knk eger araba kaldirmada iyi degilsen en basit taktik debriyaj kavradiktan sonra gaza basmadan gitmesini bekle bu sayade istop etmez araba ortalama 7-8 kmh ciktigi zaman ayağıni debriyaj cekip o sekilde gaza bas kolaylikla kaldirirsin arabayi bide tavsiyem değişebiliyorsan değiş hee bide...
  12. muhammet ali cvlk

İngilizcemi nasıl hızlı geliştiririm?

Knk git altyazılı filmler izle ve kendince cümleler uydur yani bildigin kelimeleri kullanarak uydurmaya calis ve ayni sekilde kontrol et dogrumu diye ve bu sirada ise kelime ezberlemeye devam et yer yer örneğin bir kelime ezberlemek tense örneğin what are you doing gibi bu sekilde basit cümleler...
  13. muhammet ali cvlk

Staj yeri, gitmediğim ayın maaşını yatırmış

Knk cok bilgili degilim ama galiba okuldan mezun olduktan sonrami yoksa yaz tatilindemi ne gene yatiriyorlar diye biliyorum çünkü arkadasimada öyle olmuştu ve oyle demislerdi Not:kesin dogru bilgi degildir duydugum ve gördüğüm bilgidir
  14. muhammet ali cvlk

Fullmetal Alchemist bu serinin mangasi nasil güzelmi

Teşekkürler ederim bilgi icinde reis onerebilceginiz bir seri varmi manga okumaya başlıyorum da hani ilk seriler guzel olsun istiyorum bide evet haklisiniz uzun bir seri imis Teşekkür ederim başka belki onerdiginiz guzel manga serisi varmı okumaya deger
  15. muhammet ali cvlk

Fullmetal Alchemist bu serinin mangasi nasil güzelmi

Başlıktada dedigim gibi manga okumaya baslamak istiyorum ve ilk olarak bu seriyi düşündüm çünkü bir sitede gördüm ve chat gpt de önerdi bende merak ettim ve 27 cilt ten oluşuyor mus ve tum ciltlerde çevrilmis üstelik suan indirimde yani degermi okumaya yoksa baska önerdiğiniz seriler varmi guzel...
Geri