Merhaba. Bluetooth kulaklık alacağım hem müzik için hem de video izlemek için. Bana en iyisinden em kalitelisinden Bluetooth kulaklık lazım.Önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Benim çekeceğim kablo odadan odaya gidecek 20 metre var yok bilgisayara. cat 8 en iyisi o zaman dediğiniz gibi en iyi verimi almak için. Peki önerdiğiniz marka var mı upgreen diye bi marka var iyi dediler siz ne dersiniz
merhaba evimize 100 mbps fiber internet geldi komple altyapı tüm apartman içinde. Pc ve modemin arasında 15 20 metre mesafe var farklı odadalar , modem en yakın oraya kurulabildi. Ben de bu uzunlukta bir ethernet kablosu almaya karar verdim fakat cat 3 5 6 7 8 gibi farklılıklar varmış...
Ya aslında ben nvidia düşünüyordum 4060 ti 8 gb yetersiz 16 gb versiyonunu alayım dedim 21.5k testlerine baktım 7800 xt yi 4070 den daha iyi olduğunu gördüm 1k daha fazla üstelik 16 gb vrami de var
1730323692
almışken 2k alayım doğru söylüyorsunuz kart da güçlü yanına hangi işlemciyi alayım onu...
Hocam ben 7800 xt almayı düşünüyorum işlemci ve monitör de biraz sıkıntı yaşıyorum hangisini alsam diye ne önerirsiniz bana monitörü 1080p mi 1440p mi alsam