Muhammet Yasin isimli üyenin son içerikleri

1. M

BLUETOOTH KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

müzik dinlemek video izlemek için kulaklık lazım kulak içi olacak. Bütçe en fazla 2 bin tl.
  2. M

EN KALİTELİ BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Kulak içi olacak sıfır olacak
  3. M

EN KALİTELİ BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba. Bluetooth kulaklık alacağım hem müzik için hem de video izlemek için. Bana en iyisinden em kalitelisinden Bluetooth kulaklık lazım.Önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
  4. M

100 mbps FİBER İNTERNET İÇİN HANGİ CAT?? KABLOSU?

Ben de bunu düşünüyordum. 20 metreliğini alacağım nolur nolmaz. Sağolun teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için :)
  5. M

Cat 6 yeter diyorsunuz yani. Peki önerebileceğiniz bir marka var mı ustam? Upgreen iyi midir başka marka var mı bildiğiniz şunu alın dediğiniz?
  6. M

23 awg dediğiniz şey nedir?
  7. M

Benim çekeceğim kablo odadan odaya gidecek 20 metre var yok bilgisayara. cat 8 en iyisi o zaman dediğiniz gibi en iyi verimi almak için. Peki önerdiğiniz marka var mı upgreen diye bi marka var iyi dediler siz ne dersiniz
  8. M

ne gibi avantajları var ne gibi farklılıklar var cat 6 ile 7 8 de
  9. M

merhaba evimize 100 mbps fiber internet geldi komple altyapı tüm apartman içinde. Pc ve modemin arasında 15 20 metre mesafe var farklı odadalar , modem en yakın oraya kurulabildi. Ben de bu uzunlukta bir ethernet kablosu almaya karar verdim fakat cat 3 5 6 7 8 gibi farklılıklar varmış...
  10. M

RX 7800 XT & 13400f sizce nasıl eşleşme? Sizce Yeterli mi? Darboğaz yapar mı?

Yani aynen monitör de alıcam iyi olsun benim için yeter çok ta uçmak ta istemiyorum 50 binden fazlasına
  11. M

4070 süper 12gb vrami var günümüz oyunlarında sıkıntı daha gta 6 da gelecek ne olacağı belli değil
  12. M

24 inç mi daha iyi olur 27 inç mi 2k da?
  13. M

Ya aslında ben nvidia düşünüyordum 4060 ti 8 gb yetersiz 16 gb versiyonunu alayım dedim 21.5k testlerine baktım 7800 xt yi 4070 den daha iyi olduğunu gördüm 1k daha fazla üstelik 16 gb vrami de var 1730323692 almışken 2k alayım doğru söylüyorsunuz kart da güçlü yanına hangi işlemciyi alayım onu...
  14. M

Hocam ben 7800 xt almayı düşünüyorum işlemci ve monitör de biraz sıkıntı yaşıyorum hangisini alsam diye ne önerirsiniz bana monitörü 1080p mi 1440p mi alsam
Geri