Muhammet yldrm isimli üyenin son içerikleri

1. Muhammet yldrm

Yardım Atk Mercury usb dongle kulaklık pcye bağlanmıyor algılamıyor

hocam kulaklık tuşundan 2.4ghzyi işaretle usb var ya usbye bağlı şeyi hiç çıkartmadan öylece tak bilgisayara kulaklığı başlar beyaz ışık yanıp sönecek sonra bağlanınca düz beyaz ışık yanacak
  2. Muhammet yldrm

Uzaktan telefonumla bilgisayarıma bağlanıp aç kapa yapabilir miyim?

uyarı yok tıklıyorum hiçbir tepki yok yeşil ışığı beyaz olmuş basılamayan buton gibi
  3. Muhammet yldrm

evet öyleydi de normalde elektrikler gitmez bizim orda pek internet de nadir kesilir bağlantımın kopma sebebi elektrik ya da internet mi uygulamadan kaynaklı bir problem olma ihtimali var mı
  4. Muhammet yldrm

haklısın da hocam yine açık kalmasından iyidir kendim kontrol edip kapatmam ama erişimim yok inşallah bir şey yoktur ne diyeyim cuma günü dönünce göreceğim
  5. Muhammet yldrm

tavandaki duvarın kırılıp güç tuşuna düşmesi lazım
  6. Muhammet yldrm

bios ayarı yapmadım da o Windows başlarken aç tikini yapmıştım ama pek bi işe yaramaz gibi
  7. Muhammet yldrm

çıkmak ne kelime başka şehirdeyim :D
  8. Muhammet yldrm

onu da denerim hocam da teamviewer bağlantım koptu şomağız tuttu sanırım ya int kesintisi oldu ya da pc kapandı:D 1765980552 öyle bir şey oldu sanırım :d bağlanmıyor yeşil ışığı söndü:DDD
  9. Muhammet yldrm

Yardım 1000 tl fiyat performans modem önerisi

hocam dediğiniz modem nasıldır iyi midir bilmiyorum araştırdım ama iyi yorumlar da var kötü yorumlar da size kalmış çekim gücü iyiyse sıkıntılı değilse alın isterseniz araştırmak lazım
  10. Muhammet yldrm

2000 3000 bandında kablosuz gaming mouse önerinizi alırım

hocam kaç gün önce verdin sipariş wraithden mouse alıcam şuan başka bir şehirdeyim erken gelirse buraya cumaya kadar gelmezse evime sipariş edicem 1765822220 bakalım ben de alacagım bu akşam hayırlısı 1765822260 arada kaldım razer marka mı alsam yoksa atk felan mı
  11. Muhammet yldrm

hocam kaç gün önce verdin sipariş wraithden mouse alıcam şuan başka bir şehirdeyim erken gelirse buraya cumaya kadar gelmezse evime sipariş edicem
  12. Muhammet yldrm

Arkadaşlar bu akşa mgüzel bi mouse almak istiyorum mümkünse cumaya kadar kargosu gelirse süper olur
  13. Muhammet yldrm

Yardım 1000 tl fiyat performans modem önerisi

hocam ben vr400 aldım
Geri