muhammet021 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Dolandırıldı ne yapabilirim

Tam olarak bu scooter satanla aynı muhabbet yaşandı arkadaşımın hataları çok fazla evet ama konu parayı geri almak değil bunlara bir ceza vermek ya da bulup cezalandırmak
  2. M

Daha sonrasında ben de kendisine müşteri imiş gibi yazdım konu burada arkadaşımın giden parasını geri almak değil konu kendisini avukat olarak gösterip bu bilgileri nereden bulduğu tehdit etmesi
  3. M

Peki teşekkür ederim
  4. M

Sağ olun
  5. M

Yarın onu da yapacağız
  6. M

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim parayı alamazsak bile kendisini bir şekilde bulmamızın bir yolu var mı
  7. M

Selamünaleyküm arkadaşlar bir arkadaşım dolandırıldı bu konuda sizden yardım istiyorum yapabileceğim bir şey var mı bilgi almak istiyorum Arkadaşım dolap üzerinden beğendiği bir PlayStation'ı almak isteyince bu kişiye mesaj atıyor ve kendisine neden ucuza sattığını sorduğunda savcı arkadaşının...
  8. M

🔥İndirim İntel Arc B580 12GB 11.259₺🔥

Rx7600 almam dahamı mantıklıdır bu bütçede
  9. M

ARC B580 A320M ile uyumlu mudur?

Hocam 5600g var bende sence bu kartımı alayım 6700 stokları yok yoksa rx7600 mü işlemciden dolayı performans kaybı çok olurmu rx7600 e göre
  10. M

🔥İndirim İntel Arc B580 12GB 11.259₺🔥

5600g nin yanına alınır mı? işlemci yüzünden performans kaybımı olur
  11. M

🔥İndirim ASRock Radeon RX 6750 XT Challenger PRO Ekran Kartı 13.399₺

Bu kartı 4060 la kıyaslayanda 0 bilgi sahibidir 4060 rakibi yazmışlar şaka gibi gidin testleri izleyin sonra yorum yapın 4060 teki tüm teknolojileri açsan bu kartın saf gücüne erişemez
  12. M

🔥İndirim 12400F - ARC B580 DDR5 22.140₺

Hocam 7600 le herhangi bir problemin varmı veya şuanki aklım olsa b580 alırdım diyormusun çok kararsızım 7600 mü b580 mi 6700 mü aradayım
  13. M

Turknetten geçerken modem iadesi oluyor mu?

Onlardan almadınmı
  14. M

Turknetten geçerken modem iadesi oluyor mu?

İstiyorlar ama cezası gerçekten varmı bilmiyorum ben geri yolladıydım
  15. M

Iphone 6 YouTube açılmıyor

Farklı yolu yok galiba hocam durduk yere oldu onu anlamadım
Geri