muhammet964 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Sizce kekeme olmak insanın elinde mi?

Kimsin ulan sen yedim ulan seni yedimmm
  2. M

Kimsin ulan sen kimim ulan ben
  3. M

Kimsin ulan sen yedim ulan seni yedimmm 1690825895 Kimsin ulan sen yedim ulan seni yedimmm
  4. M

Kimsin ulan sen yedim ulan seni yedimmm
  5. M

Kimsiniz ulan siz yedim ulan sizi yedimmm
  6. M

Ben 18 yaşındayım kekemeyim insanlarla konuşamıyorum konuşurken takılıyorum kilitleniyorum bir de konuşurken dişlerim birbine deyiyor tak tak tak sesler çıktığını duyuyorum böyle olunca da kilitleniyorum karşımdaki insana geç cevap veriyorum bugün babamla birlikte sürücü kursuna kaydolmaya...
  7. M

Sizce Kekeme olmak insanın elinde mi?
  8. M

Sizce dershaneye hafta sonu grubuna mı kaydolayım yoksa hafta içi grubuna mı?

Hafta sonu grubu ara sınıflar için hafta içi grubu da mezunlar için haftada 4 gün hafta içi grubu hafta sonları da 2 gün cumartesi ve pazar ara sınıfların dersleri var
  9. M

Sizce dershaneye hafta sonu grubuna mı kaydolayım yoksa hafta içi grubuna mı?

2. kez mezuna kaldım bu yıl tekrar dersaneye gideceğim geçen yılda dershaneye gidiyordum geçen yıl dershaneye hafta sonu grubundaydım 11. sınıflarda gecen yil birlikte beni öyle kaydetmislerdi. Sizce dershaneye hafta sonu grubuna mı kaydolayım yoksa hafta içi grubuna mı?
  10. M

2.kez mezuna kalınır mı?

2.kez mezuna kalırsam ailem beni yine dershaneye gönderecek geçen yılda dershaneye gitmiştim ama bu yıl dershane fiyatları da baya pahallandı durumumuz yok ailem mezuna kalırsan seni tekrar mecbur dershaneye vereceğiz diyor bir de kitap parası dershane parası vs derken bir sürü masraf nasıl...
  11. M

2.kez mezuna kalınır mı?

2.kez mezuna kalırsam ailem beni yine dershaneye gönderecek geçen yılda dershaneye gitmiştim ama bu yıl dershane fiyatları da baya pahallandı durumumuz yok ailem mezuna kalırsan seni tekrar mecbur dershaneye vereceğiz diyor bir de kitap parası dershane parası vs derken bir sürü masraf nasıl...
  12. M

2.kez mezuna kalınır mı?

Geçen yıl ucuzdu fiyatlar bu yıl 2 kat daha fazla arttı geçen yıl 7 bin TL ye dershaneye kaydoldum bu yıl 20 bin TL oldu
  13. M

2.kez mezuna kalınır mı?

2.kez mezuna kalırsam ailem beni yine dershaneye gönderecek geçen yılda dershaneye gitmiştim ama bu yıl dershane fiyatları da baya pahallandı durumumuz yok ailem mezuna kalırsan seni tekrar mecbur dershaneye vereceğiz diyor bir de kitap parası dershane parası vs derken nasıl yapacağım bilmiyorum
  14. M

2.kez mezuna kalınır mı?

Bu sıralamayla 2 yıllık bir bölüm gelmez mi?
  15. M

2.kez mezuna kalınır mı?

Bu sıralamayla 2 yıllık bir bölüm gelmez mi?
Geri