Şuan kulandığım anakart 1200 pin h510m hiç ankart değişmeden sadece işkemciyi upgrade etmek ile komple sistem almak arasında kaldım şuanki işlemcim 10100f direk 11400f ve ya 11600k mı almalıyım yoksa am4 platformuna mı geçmeliyim amd tarafı biraz daha pahalı olucak
ve bana bu işlemcilerin en...
ortalama ısı değerleri aynı bunların denk gelirse çok daha iyi soğutmaya sahip olan modelleri almanızı tavsiye ederim onun harici işlemci ile 4070 ti a geçmek isterseniz de güzel besleyecektir bu sistem sizi götürür baya
1689086037
eğer ileriye dönük bir upgrade planım yok ben bunun hairci almam...
Arkadaşlar bu bilgisayarı kulanan varmı merak ediyorum yaklaşık 3 servistir sorunum var laptop ile çözülmedi işlemci 100 dercece çalışıyor termal macun yenilemesi istedim ekran kartı rtx 3060 6gb 135w normal bencmark testinde güzel sonuç veriyor oyunlarda 50 fps in üstüne çıkılmıyor ekran kartı...
Dosutm boşta iken ısı değerleri 40 ila 55 olur yük altında ise 72 civarı olması gerekir senin ya termal macun süren gelmiş ya da kasanın önü mesh değil hava akışı güzel gitmiyor
1688073921
Söylediğin oyun kartını tamamen kulanan bir oyun o yüzden 75 normal bi derece havalar ısındı
ya her karta göre farklı olur tabii ki ama senin üst düzey bir oyunda tüm ayarları fulleyip oynamak istediğinde ekran kartı ne kadar ısınırsa o kadar mhz değeri kısacak bu da fps kaybı demek 76 derece şimdilik bir sorun çıkartmayacak olsa da fan ömrünü kısaltır ve ileride daha çok ısınmaya...
Evga sağlam marka fakat 80 lik fan kulanımına göre 76 derece fazla amd tarafında da güncel güzel kartlar var 8 10k bandında
ha yok ben bu kartı istiyorum diyosan dediğim gibi evga sağlam marka içini açıp termal macun yenilemesi iyi olabilir sonra satarken biraz teredüt edebilir millet ama
arkadaşın atığı kasa senin tüm işlerini görür hem ekran kartı vram i 16gb ileri seviye oyunlarda da vram sorunu yaşmazsın 24k olan okey öneririm
1688073547
Birde almışken ssd yi 500 alma istersen ek m2 slotu yok sanırım almışken 1 tb al m2 yi sata alırsan küçük boyutlu alırsın hem upgrade yapmak...