Google mail hesabım kapandı. Bundan aylar önce bana bir uyarı gelmişti, hesabınız kapatılabilir diye ama ciddiye almamıştım çünkü aktif olarak kullandığım bir mail hesabıydı. Şimdi bir çok hesabım bu maile bağlı oldukça bu maile gerçekten muhtaç olduğumu fark ettim. Sorun şuan şu şekilde:
Oturum...
Heps staıcılı bir ram almistim en basta bir tane, sorunsuz calismisti. 2. Bir tane daha alinca meğer bozuk cikmis. Onu cikartip calistirinca calisti. Yerine yenisini verdiler ama o da pek sağlam değil gibi, idare ediyorum. (çok geç açılıyor pc)
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Öncede. Tek ram xpg 16gb 5200 rgb rami vardı. Yine aynı satıcıdan 2. Rami aldım (hepsiburada) bozuk çıktı. İade ettim yenisini aldım ama sonra yavaş açılmaya başladı. Düşünüyorum ki bir ramimda sıkıntı olabilir mi acaba ? B
Honor 200 pro sanırım portre çekim konusunda o kadar iyi olduğu için kamerası iyi deniyor. Yoksa bu telefona kıyasla ben vivo v40 ı daha başarılı buldum. Elime aldım test ettim bayıldım. İphone 13 le test ettik, öne geçtiği yerler bile oldu.
Sin.ji den gigabte 750w tam modüler psu aldım. Pc ye bağlayınca bu şekilde anakart uyarı veriyor, ekrana görüntü gelmiyor, fan rgbleri yanmıyor ve psu nun fanı bir anlığına dönüp duruyor. Sorun nedir anlayamadım, yardım edermisiniz.
Bu fiyat düz bir fiyat, öyle kaçırmayayım diyeceğin bir fiyat değil hocam. Yani indirim bekleyip alırsan bu fiyata daha iyisini toplayabilirsin. Ben 2 aydır indirim bakiyorum, çoğu parçayı çok güzel fiyatlara topladım. Birkaç parça sonra bu fiyata bundan daha iyi pc tamamlıyıcam