Merhabalar
7 ekimde hbden bir laptop aldim urun henuz kargodayken indirime girdi musteri hizmetlerini aradim aradaki farki istedim 1400 tl lik farki veremeyeceklerini onun yerine 1000 tl lik kupon yukleyebileceklerini soylediler acikcasi 400 tl icin bi daha iptal edip tekrar siparis verip...
3 aydir arastirma yapiyorum okuduklarima istinaden yaziyorum alinmaz. Cunku hava akimi ekrana dogru veriyor saglikli bir hava dongusu yok o yuzden isinma problemi var diyorlar yani kasa yapisi kotu dizayn edilmis o yuzden fiyat olarak dusuk kaliyor emsallerinden. Yoksa ayni ozellikleri sahip...
https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlzey-00b-pm-HBC00005CBXZ6
Arkadaşlar zar zor bu paralara cikabiliyorum bu fiyata bu alinir mi yada alternatif onerebilirmiiniz.
Arkadaslar 30 k butce ile alinabilecek oyuncu laptopu ariyorum. Sogutmasi iyi rahatca oyun oynayabilecegim bir laptop ariyorum.yardimci olabilirmisiniz
ACER Nitro 5 Intel Core i7-12650H 8GB 1TB SSD 8GB RTX4060 Linux 15.6'' 165Hz Siyah Gaming PC
33 k ya soyle bir pc var alinir mi? Bu fiyat bandinda mumkunse daha asagida laptop onerebilirmisniz.
Acer Nitro 5 AN515-58 Intel Core i5 12450H 8 GB 512 GB SSD Rtx 4050 - 6 GB Freedos 15.6" FHD
144 Hz IPS Panel Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.007 bide boyle bir model var hemen hemen ayni fiyat bandinda sizce hangisi mantikli ustteki lenovo mi bumu
Arkadaslar bu laptop alinir mi ?
Keyifli bir sekilde kasmadan yormadan oyun oynayabilecegim (ozellikle fifa24) ekran kalitesi guzel sogutmasi iyi uzun sure kullanabilecegim bir laptop ariyorum.bu isimi gorurmu artilari eksileri nelerdir?
İlerde ram ve ssd takviyesi yapabilir miyim buna...