muhammetdd isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Getir'de Doritos Twist Kırmızı Biberli Sepette Hediye

Olabilir, SS almak için web'ten giriş yaptığımda gözükmedi. 1782332508 Kampanyalarda 50 TL indirim + ücretsiz teslimat vb. varsa uygulayın hocam ben öyle yaptım.
  2. M

Ekranı aşağıya çekerek birkaç defa yenile hocam.
  3. M

Aratınca çıkabilir hocam belki, ekran görüntüsü atacaktım ama uygulama güvenlik ilkesi vs. diyor.
  4. M

4 Adet ekleyebiliyorsunuz sepete. Normal Getir'e girin, GetirBüyük vs. değil. Ana sayfada ''Haziran Fırsatları'' sekmesinde gözüküyor.
  5. M

🔥🔥16gb Ddr5 5500₺ 🔥🔥İhtiyacı Olan Çöksün!

Hepsiburada mağazasında;
  6. M

Nays’A Alternatif Uygulamalar

Ücretsiz
  7. M

Nays’A Alternatif Uygulamalar

On Mobil var bankacılık uygulaması;
  8. M

Nays Kapanıyor R.I.P

2 Hafta kadar önce kart ile bakiye yüklemeyi birden habersiz kaldırmışlardı, meğer bunun habercisiymiş. Olsun en azından şimdiye kadar kazandırdığı Cashbackler ile iyi anılacak bir uygulama oldu :D
  9. M

🔥İndirim Trendyol Plus Üyelerine Özel 2000/200 İndirim Kodu

https://forum.donanimarsivi.com/konu/vodafone-pay-1000-tl-alisverise-250-tl-iade.1238834/ Bu da var hocam
  10. M

Paycell'den PlayStation Network İçin %20 İade(Maks 300₺)

Herkeste olmayabilir ancak kartı olanlar kontrol etsin, 600 TL'ye kadar Bonus; https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bonus-oyun-muzik-kampanya
  11. M

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

Dün de vardı bu kampanya. 4 Al 3 Öde oluyor sadece 250 TL'lik indirim hiçbir şekilde yansımıyor.
  12. M

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Hocam duruma göre değişiyor benim bildiğim. Çoğu banka o durumda şubeden başvuru yapın diyor. Bazıları görüntülü görüşme ile başvuru alıyor.
  13. M

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Enpara en iyi seçenek gibi hem Havale/EFT ücretsiz hem de; vb. indirimler mevcut.
  14. M

🔥İndirim Google Play 750tl Hediye Kartları İndirimli

Bir defa fırsattır olur, ikinci defa bu kadar uzun süreli ve bu kadar büyük indirim boşuna olmaz. Almayın dostlar.
Geri