Kütüphane olarak gözüksün istiyorum, göze de hitap etmesi için. Gereksiz aslında ama olsun :)
1768393105
Epic Games daha çok hocam. Microsoft Store, Amazon vs. de var. Nerede ucuzsa oradan alıyorum yani.
1768393176
Videoyu yapan arkadaş çok basit şekilde anlatmış. Lazım olan arkadaşlar...
Playnite gibi olacak ancak satın aldığım oyunları kendim yazıp ekleyeceğim. Amacım bütün sahip olduğum oyunları tek bir yerde görmek ve bu sayede ilerleyen zamanlarda aynı oyunu başka platformda yanlışlıkla almamak.
Belki Playnite'da bu özellik vardır bilgim yok. Bilgisi olan birisi...
Epic Canlı desteği ile iletişime geç (Yoksa Mail ile iletişime geç). E-Postaya gelen fatura, satın alım vs. ekran görüntüsü alıp kanıt olarak sun, yardımcı olurlar.
Türk Telekom Uygulamasına gir hocam>En alttan ''Mağaza'' ikonuna tıkla> Aşağıya kaydır direkt karşına çıkar.
Orada çıkmazsa web üzerinden Türk Telekom Online İşlemlere giriş yap. Biraz aşağıya kaydırınca Bi' Dünya Fırsat yazıyor ona tıklayıp oradan bak.
Ben uygulama üzerinden aldım, Selfy'e...
4400 TL'lik Alışveriş yapacağım. Trendyol'da ''Kazı Kazan'' vs. oluyordu, 2000 TL'ye 500 TL indirim gibi. Şu an indirim kodu bulabileceğim bir yer var mı? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Arkadaşın konusuyla alakalı 2-3 ufak sorum oldu, isterse yanıtlamayabilir tabii ancak birisi beni bildirmiş, moderatör/yönetici bunu haklı bularak bana uyarı vermiş. Sorduğum soru konuya cevap olmasa da alakasız saçma sapan bir şey değildi. Bu bir tek bana mı saçma geliyor?
Aldığınızı iptal edip bu arkadaşın attığını alın. 4 Bin TL'ye güzel FHD monitörler paylaşılıyor zaten sürekli forumda. Taksitin parça parça yatma konusunu ise bankayı arayıp öğrenin. Aldık artık vs. demeyin, alın teriyle kazandığınız paranın hakkını versin aldığınız herhangi bir şey. Bunlara...