Ben de LCW kodu ekledim. Eğer yanlış hatırlamıyorsan 2028'e kadar geçerli yazıyordu ekledikten sonra. Geçen gün tekrar baktığımda silmişlerdi hesabımdan.
Ederinden fazla ancak bazı arkadaşlar hala 2025'te gördüğü fiyatlara göre yorum yapıyor. Arkadaş yazmış zaten tek tek toplayınca 1000 TL daha ucuz diye, taksit imkanı ile şu an sistem ihtiyacı olan varsa alır. Konuyu açan adam öldürdü sanki :D
TROY Kartı olan arkadaşlar için;
Ben yeni kart istedim MasterCard logolu, hala gelmedi. Ancak o yeni istediğim karta bağlı ''Dijital Kart'' tanımladım ve onunla aldım. Şu an kampanyadan yararlandınız diyor, ücrette gelir diye düşünüyorum ancak emin değilim. İsteyen deneyebilir.
Kütüphane olarak gözüksün istiyorum, göze de hitap etmesi için. Gereksiz aslında ama olsun :)
1768393105
Epic Games daha çok hocam. Microsoft Store, Amazon vs. de var. Nerede ucuzsa oradan alıyorum yani.
1768393176
Videoyu yapan arkadaş çok basit şekilde anlatmış. Lazım olan arkadaşlar...
Playnite gibi olacak ancak satın aldığım oyunları kendim yazıp ekleyeceğim. Amacım bütün sahip olduğum oyunları tek bir yerde görmek ve bu sayede ilerleyen zamanlarda aynı oyunu başka platformda yanlışlıkla almamak.
Belki Playnite'da bu özellik vardır bilgim yok. Bilgisi olan birisi...
Epic Canlı desteği ile iletişime geç (Yoksa Mail ile iletişime geç). E-Postaya gelen fatura, satın alım vs. ekran görüntüsü alıp kanıt olarak sun, yardımcı olurlar.
Türk Telekom Uygulamasına gir hocam>En alttan ''Mağaza'' ikonuna tıkla> Aşağıya kaydır direkt karşına çıkar.
Orada çıkmazsa web üzerinden Türk Telekom Online İşlemlere giriş yap. Biraz aşağıya kaydırınca Bi' Dünya Fırsat yazıyor ona tıklayıp oradan bak.
Ben uygulama üzerinden aldım, Selfy'e...