muhammettaha isimli üyenin son içerikleri

1. M

Monitör Panel ile Çerçeve Arası Açıklık

Teşekkürler bugün yarın iade etmeye çalışacağım.
  2. M

Monitör Panel ile Çerçeve Arası Açıklık

Merhaba,hafta sonu itopya indirimlerinden almış olduğum Asus vg279q3a model monitörde açıp kurduğumda üst tarafta resimdeki gibi panel ile çerçevesi arasına bozuk para sığacak kadar bir boşluk var. Tekrar itopya ya gitttiğimde asusun esneme payı diye bıraktığı boşluk diyip başlarından...
  3. M

Am5 sistemin geç açılması

Bios en son sürümde hocam hatta servisteki arkadaşlar güncelledi ama sorun aynı devam ediyor.
  4. M

Hocam çok geç olmuş yeni görebildim sadece aklında kalmasın diye yazıyorum.Sistemin tek tek bütün parçalarını servise gönderdim bir sorun bulunamadı.son çare eski bilgisayarımda kullanmış olduğum psu dan mı kaynaklı sorun diye şüpheleniyordum onda da arkadaşdan rica üzerine onun psu su ile...
  5. M

Hocam,biosta bununla alakalı bir şey göremedim internetten baktığım kadarıyla bios ayarları adı altında her şeyi denedim (memory context restory,expo vs vs) ramler 5600mhz normalde 4800mhz de çalışıyor expo vs açtığımda ise siyah ekranda kalıyor o yüzden bios resetlemek zorunda kalıyorum.Yeşil...
  6. M

Merhaba,yeni topladığım sistem geç açılıyor normalde am5 sistemlerin geç açıldığını biliyorum ama benim sistemin açılması 5dk civarını buluyor hatta bazen geçiyor. Netten araştırıp önerilen tüm ayarları yaptım olmadı,bios güncel.Anakart üzerinde dram ışığı sarı turuncu gibi yanıyor belli süre...
Geri