yaklaşık 1 sene önce yazılımsal olarak çift sim imei attırdığı redmi note 12pro 5G telefonumun pil ömrü ve hızı çok düştü ve sıfırlamak istiyorum ayarlardan fabrika ayarlarına dön yapsam ime çarmı.Bu arada bl kilidi açık ve sanırsam fake rom var NFC çalışmıyor ve ayarlardada görünmüyor...
denedik hocam ama odda bozuk olabilir bilemiyorum sorun bios güncellemesi ile çözülebilirmi sizce ram taktığım için voltaj değerleri değişmiştir belki
1734001272
evet bataryanın ve anakartın sağlam olduğunu öğrendim bataryada eeprom mevcuttu anakarttan ayırdığım içn batarya kendini uyutmuş...
bu sorunun tek cevabı var focus 1.5 dizel otomatik wv grubu araçlarda kavrama sorunu var kafadan 40k masraf sadece kavrama için sakın eski model BMW lere bulaşma yenilere zaten bulaşamazsın megane 4 eğer Piyasanın altına 1.3 düşük km bulursan al 2021 üstü yoksa alma Ford al kafan rahat olsun...
git bi corolla i20 elantra al yada egea al ufaktefek arızalarına katlan
1734002045
bide bu arabalar Ford audi gibi yol tutmazlar çok yawaş süreceksin ne sürdüünün farkında ol
Hocam bu parayalara alacağınız araba kesin sorun çıkaracak olan bir arabaolacak bu yüzden alabildiğin en yeni arabalara bakın ve hyundai Honda Toyota alın bunlar diğer tüm markalara göre daha arızası arabalar araa alırken mutlak kenarde minimum 30k civarı para bırakın ki arıza verdiğinde ortada...
mmerhabalar bena 8 9k altına mümkünse kalemi dahil olan kalemi ypksa kalem desteği olan tablet ve kalem önerisi yapabilirmisiniz tablette sadece pdf üzerine yazı yazma video izleme belki arada sırada pubg oynarım okadar
biraz araştırma yaptım ama çok bir şey bulamadım lenevo tab m11 8500tl...
hocam bataryanın elektrik voltaj değerlerini ayrı ayrı kontrol etti değerlerini kontrol etti aynı şekilde portunuda bi sıkıntı yok anakarta bağlı değilken ama anakarta pili bağladığımız zaman fotoğraftaki en sağ ve soldaki yerlerde elektrik yok