gardaşlık herkes bişey yazmış önce sorun ekran kartındamı bakmak için uzay montaj yapıp sistemi kur öyle ekran kartında suçu ara bence benim kasadaydı sorun 84 derece normal geliyordu bana taki sistemi uzay montaj yapıp sorunun kasa hava sürkülasyonunda olduğuğn görene kadar lianli lancool 2...
bende i5 11400f var ekran kartı olarakta 4060ti 16gb sorunsuz kullanıyorum parası olmayan 2060s alır üstü darboğaz yapar der parası olanı bilmiyorum gerçi şöyle bir durum var benim monitör 2k ve 2k da tüm oyunları oynuyorum sorunsuz sizde 1080p de dediniz .1080p de 2k monitörde 1080p güzel...
öncelikle hayırlı ramazanlar benim sorunum tam olarak raid0 ile alakalı
raid0 yapıp pc ye format atıp crystal diskmark testi yaptım raid driver filan kurulu intel optane and storage management de raid 0 da görünüyor 2 tane 2tb ssd yi raid 0 yaptım sorun tam olarak hızı birazcıkda olsa artması...
SIstemi almadan bu para eder mi? diye konu açsan daha iyiymiş hem zararına sistem almışsın hemde ekran kartı kasaya sığmaması satıcının ihmali cünkü sığmasaydı sisteme bunla değiş diye bir bölüm eklemelerinin bir mantığı yok başka türlü
Son durum nedir kimseden ses çıkmıyor 4 tane aldım 10 tane aldım yok bitti filan söyleyin bişeyler 2 gün olmuş iptal olanlar varmı veya kargoya verilenler
Olay eski usul değil biraz araştırırsanız sistem şu şekilde işliyor pci express 4.0 x16 slotunun devamı şeklinde bir uzantı var ve buradan güç sağlanıyor yani yeni gelecek anakartlar bu durumu dsstekleyecek
Hayirdir olum filan sen kimsin bana olum diyebiliyorsun
1703684927
Senin paylastigin sistem ekran karti 8gb modeli. Adamin dedigi 16gb olan bu paraya sistem al diyorsun ya onu dedim bu arada kelimelerine dikkat olum filan önce büyüklerine nasıl konusacağinı ögren tamam
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-011-lancool-ii-mesh-rgb-white-midi-atx-kasa-fiyati,1298365515.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAs6-sBhBmEiwA1Nl8s2yxkwZyjQIx570ig3rr11p84e3x2UDIphWSsA92kiLpdZPFiCkrpRoC4cwQAvD_BwE
Mükemmell bir ürün en büyük ekran kartı bile olur kasaya...
Beyler yeni indirim 17010 tl rtx 4060ti msi gaming x 16gb white (beyaz) 3 fanlı vatan bilgisayarda web e özel (kayıtlı müşterilerine sadece) link vermiyorum gidin bulun
1702844360
4060ti 16gb yalnız. Senin paylastigin 8gb olan bilmeden konusma bence once bir konuyu anla sonra gel yorum yap
Her sene cıkar bir o*spu ç*cuğu insanların hayallerini paralarını sömürür bilgisayar hayali kuran biri de gider ya gercekse deyip satın alır . Sonra forumlarda dolandırıldım diye başlık atar beyler elektronik işine girin biri ilk mağaza açar ardından tanınmak için televizyona reklam verir yada...