3000 3500 civari butcem var m2 ssd lazim acil 500gb olursa çok makbule geçer sıfır olur ikinci el çok istemiyorum wd blue ve benzerleri var m2 ssd den hiç anlamiyorum anakart msi a520m-a pro oyun oynuyacagim
Ryzen 5 3500x ve rx580 8gb sistem toplicam bunlara anakart bulamadim gigabyte olanalr çok makul duuryor butce olabilecek en dusuk olmali geçici olacak zaten sistem valorant için olcak bu arada
İyi günler
araştırıp forumlarda geze geze şöyle bir sistem topladım
Kasa:nzxt h6 flow
Psu:msi mag A850GL gen5 850w
Ekran kartı:gigabyte veya sapphire nitro rx 9070xt 16gb hangisi daha iyi bilmiyorum fiyat farkı az
işlemci:ryzen 7 7800x3d
İşlemci soğutucu: thermallightın hava sogutucu(geçici)...
butcem cok dusuk anca bunu alabilirm valo oynuyom fakat inetnet kafede oynadıgımda benden dusuk fps alanpc daha akıcı gorunuyodu o ekran144 benim ekran 165 olmasına ragmen sonradan araştırdıgımda sorunun mouse oldugunu anladım benimki test ettigimde max 130gordu aşırı dusuk 1000hz geccem umarım...
Cs valo gibi degil ikisinide oynuyorum valoda 3kat daha fazla saatim var ama csde çok daha iyi vuruyorum sanıyorum gamesense çok eksik bende valo ozellikle ability vs. Yardım için sagolun eksiklerimi kapatmaya calisip dediklerinizi yapcam
Monitör buldum bitane ips 165hz bir sure sonra param birikir alırım mouse konusundada mantıklı internet kafedekiyle benimki arasındaki fark olduğunu az çok hissetim önerebilceğiniz bi mouse varmı çok pahalı olmayan
Şoyle anlatayım arkadaşlarla internet kafeye gittigimde 144hz monitor ile vuruyorum ilginç şekilde ama evde monitorun 60hz olmasindan mı kalitesiz olmasından mı bilmiyorum adam ekrana geliyo ama ben çok geç görüp çok geç tepki veriyorum belki benim dikkat daginikligim buda yetmez gibi mermide...
Pc rx580 i3570 16gbddr3 ram bu ozelliklere ragmen win 10dan 11 e geçemiyorum sistem özellikleriniz yetersiz gibi bir şey diyo microsoft sitesine baktığımda gereksinimleri benimkilerden çok daha düşük yani kurabiliyo olmam lazım ama kuramıyorum