Muhterem Köylü isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran kartı öneriniz varmı?

Kimse bahsetmemiş ama HP'nin işlemcisi ASUS'a göre çok daha güçlü. Zen4 HP. Zen3 ASUS. Ayrıca 7840HS deki APU da çok güçlü yani pil tasarrufu için ekran kartını kapatıp APU ile orta ayarda RDR2 falan oynayabilirsin 40-50 FPS.
  2. M

Android General Mobile Amiral gemisi telefonunu duyurdu!

Dimensity 7050, 1080'in aynısı. İsmi değişip satışa koymuşlar. Kamera OV50A veya E muhtemelen. Gerçek çözünürlük 50MP. 200 falan kolpa yani. Arayüz iyi sayılır Klasik android arayüzü. Fiyat ise berbat. Telefonun max ederi GM24 Pro fiyatı yani 10999 TL. Buna dayanarak da GM24 Pro 8199 TL falan...
  3. M

Evrim Ağacı güvenilir mi?

Homo habilis: Ben yokum abi
  4. M

Gamegaraj biostar A520mh 4000mhz önerdi

A520 de B450 de PCI 3.0 zaten. B450 almak en azından çarpan kilidi açık olduğundan kağıt üstünde daha mantıklı olabilir. Ama iki anakart arasında fan girişi sayısı var mı? ARGB/RGB destekleri var mı diye bakmak lazım.
  5. M

❌İndirim Bitti! iPhone 13 128GB 35.499 TL🔥

Sorunlarına ve 60Hz olmasına rağmen bu telefonu alan sokakta abi instagram' a cok iyi foto atıyo ya diye dolaşır. Anlayana. Hele bir de bunun Iphone 11 öven versiyonları var onlar ayrı komik
  6. M

İphone Zamlanıyor!! Evet TEKRAR

Düşünsene 60Hz telefona 40k+, IPS LCD 828P telefona 20k+ falan veriyorlar ne komik olurdu.
  7. M

Çözüldü✓ 3060 Tİ 85 dereceye çıkıyor

O kart incecik soğutması kötü. Kısmen normal bu aylarda. Normal DUAL daha büyük bu normal değil
  8. M

Yardım 4070 ekran kartı r5 7600x işlemci tn veya va panel 2k max 1ms 144-165hz ön

VA da gecikme daha fazla olacaktır. TN ise soluk. Siz bütçenizi söyleyin uygun bir model çıkacaktır illa ki.
  9. M

Yardım 4070 ekran kartı r5 7600x işlemci tn veya va panel 2k max 1ms 144-165hz ön

IPS istememe nedeniniz nedir acaba? Bütçeniz ne kadar?
  10. M

Nvidiadan ekran kartı mı Amd ekran kartı mı

Bende oyle bir sorun yoktu. Hangi sürücüyü yükledin acaba?
  11. M

Nvidiadan ekran kartı mı Amd ekran kartı mı

Tam ekranda oynayamıyorum der iken neyi kast ediyorsun? Video konusunda da üzülmemen lazım ayar çeker isen düzgün olabilir.
Geri