Mujka isimli üyenin son içerikleri

1. M

1000 TL stüdyo kulaklık önerisi

Merhaba 2. el 0 fark etmez şu an AKG K72 bakıyorum 2. el. 850TL fiyatı var. Başka öneriler verebilirsiniz teşekkürler şimdiden.
  2. M

Technopat kapandı mı?

Technopat'tan bahsetmek ne zamandan beri hoş karşılanmıyor yeni ahlak kuralı herhalde mb
  3. M

Çözüldü✓ 600-700TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

Hiçbir yerde stok yok gözüküyor link atabilir misiniz
  4. M

Technopat kapandı mı?

Technopat'a giremiyorum benden mi kaynaklı acaba Turknet bazen girmiyor bazı sitelere. Sizde nasıl acaba? W11 iso dosyasını nerden bulabilirim bir de?
  5. M

Çözüldü✓ 600-700TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

Bir süredir piyasayı takip etmiyorum rival 3 önercektim 1100 lira olmuş arkadaş 600 700 biraz az bir bütçe ya kuponla indirimle vs. ucuza kapatmaya çalış rival 3 giriş seviyesi zaten
  6. M

KCD DE HANS CAPON NASIL KURTARILIR?

Sopayla kesemezsin dostum bilmiyorum yani önceki saveleri yükleyebilirsin. Ha bir de kılıcın nasıl yok oyunun başından beri dandik de olsa kılıcın oluyor, ful sattın mı naptın?
  7. M

KCD DE HANS CAPON NASIL KURTARILIR?

Kılıcın yoksa nası kesicen dostum ben o kısımda çok zorlandım (oyunun en zorlu kısmı bence) yay + kılıç kombo yaptım 20-30 dk sürmüştü yanlış hatırlamıyorsam ve doğru yerden bahsediyorsak.
  8. M

"Sağlam" oyun önerisi

oynadım 1736606743 oynadım 1736606790 biraz baktım oyuna ful boss fight gibi hiç cezbetmedi (biraz önyargılı olabilirim)
  9. M

"Sağlam" oyun önerisi

Arkadaşlar mrb Çok klişe gelebilir dediklerim ama piyasada Witcher 3, RDR2 gibi kaliteli oyun yok mu? Bu 2 oyundan sonra oynadığım oyunlar tat vermedi. Bildiğiniz harbiden sevmeyeni çok az olan oyun var mı?
  10. M

Yeni Çağ temalı oyun

Merhaba ahali Çok spesifik bir oyun arıyorum aslında. Orta çağ temalı oyunlar bulmak kolay beğendiğim oyunlar var (KCD, CK3, Witcher farklı türler de olsa hoşuma gitti 3'ü de) ama benim aradığım elinde daha barutun yeni bulunmasıyla ortaya çıkan ateşli silah olan kafasında şapkası coğrafi keşif...
  11. M

Max 500TL Mousepad önerisi

Güzel mousepadmiş de kare yok mu klavyenin altına gelmese. Bu da olur da alışık değilim fazla Şu anki 24×27 falan çok küçük geliyo ama yine kare olsa iyi olur
  12. M

Max 500TL Mousepad önerisi

400-500TL max bütçem var bildiğiniz kolay yıpranmayacak güzel mousepad var mı? FPS oyunları için genellikle. Boyut olarak bilmiyorum ölçü almadım ama klavyenin altına gelmesini istemiyorum daha kare şeklinde yani. Teşekkürler şimdiden
  13. M

Telefon ıslak olmamasına rağmen uyarı veriyor

Merhaba Geçen gün de konu açmıştım fazla cevap gelmedi bugün telefon daha kötü durumda :D Telefonu denize girerken cebimde unutmuşum ıslandı hemen hatırladım çıkardım kurudu ama günler geçmesine rağmen telefon ıslak sarj edilemez bildirimi geliyor. Yazılımsal bir sorun çok yüksek ihtimalle...
  14. M

Telefon ıslandıktan sonra yavaş şarj olmaya başladı

Kendim bir şekil halledemez miyim illa servis falan mı diyosun
  15. M

Telefon ıslandıktan sonra yavaş şarj olmaya başladı

Merhaba Samsung S21 telefonum var, geçen gün denize girerken telefonu şortun cebinde unutmuşum suya girdim aklıma geldi direkt çıktım. Telefon ıslandığı için en başta hiç şarj olmasına izin vermiyordu sonradan şarjı bitti falan bayağı bi uğraştım telefon zar zor çalışmaya başladı. Şuanda da...
Geri