mukon isimli üyenin son içerikleri

1. M

Sistem Toplayacağım Yardımcı Olur musunuz ?

hocam yatırımını AM5 platformuna yap bir şekilde ekran kartını halledersin. işlemci olarak 7500f den şaşma derim. yanına 4060 alsanda biraz idare edip 1-2 sonra parayı toparlar yükseltirsin. intel işlemci önermem o paralara. yapı olarak AM5 seçmen mantıklı olur kanaatindeyim
  2. M

Razer Synapse Sorununun Kesin Çözümü Nedir ?

Selamlar Blackshark v2 usb special edition dan v2 pro wireless a geçtim eq ayarlarım çalışmıyor. ne yaptıysam ne denediysem bir türlü aktif olmadı. v2 usb kullanırken bölge değiştirme yöntemiyle çözmüştüm sorunu şimdi o da çözmedi işi. synapse 3 kullanıyordum olmadı 4 yükledim ondada olmadı v2...
  3. M

3 Monitör setup ı için monitör ayağı önerisi

üst üste bineceği durumda çiftliler evet o açıyı tam veremiyor sanırım 3 tane ayrı ayrı almam gerekecek. evet yük konusunda haklısınız 3 ünü birden farklı noktalara dağıtmak gerekli. kafamdaki plan tam olarak böyle, çalışırken inanılmaz rahat olacak, boyun ağrısından kıvranıyorum resmen
  4. M

3 Monitör setup ı için monitör ayağı önerisi

Selamlar, 3 monitörümü bu şekilde kullanmak için bu düzene uygun monitör ayakları almayı planlıyorum. Marka olarak North Bayou düşünüyorum, kaç tane ayaklık ve hangi tür ayaklıkları almalıyım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca masam duvara çok yakın boşluk olarak yaklaşık bir 10cm lik...
  5. M

2k da 4070ti Super için hangi işlemci ?

selamlar 2k da 4070ti super için hangi işlemciyi almalıyım ? 7500f, 7600 veya 7700 işimi görür mü yoksa daha farklı bir işlemci mi almalıyım ? 12-13k bandını geçmek istemiyorum açıkcası
  6. M

Projeksiyon Önerisi (Havit,Wanbo,Vankyo,Byintek)

Selamlar Havit,Wanbo,Vankyo,Byintek ürünlerinin birisini almak istiyorum ama hangisi en iyisi karar veremiyorum. Bütçe olarak bir sınırım yok, genelde fiyatları 6k-7k-8k bandında gidip geliyor. 13k lık modelleride var, eğer aralarında çok büyük fark varsa 13-14k olanlara da bakabilirim. Amacım...
  7. M

Mate 20 Lite ile Android Auto kullanamamak

Selam, arabamda Android Auto'yu Mate 20 Lite telefon ile kullanamıyorum. Ne yapsam da bağlantı aşamasında tepki vermiyor cihaz. Ne önerirsiniz? Farklı bir uygulama ile çözebilir miyim? Sürüm: EMUI 12 yani Android 10
  8. M

AIDA64 raporum nasıl?

cpu : ryzen 5 5600 gpu : rx 6650xt psu: 650w anakart : b450 sıvı soğutma : cooler master ml240
  9. M

6650 XT için en iyi adrenalin ayarları nelerdir?

bunlardan başka diğer ayarlarda yapmam gereken bir şeyler var mı ? sadece "freesync" açık
  10. M

6650 XT için en iyi adrenalin ayarları nelerdir?

Merhaba RX 6650XT ekran kartı aldım. Rica etsem Radeon Adrenalin için en verimli ayarlar hangileri paylaşabilir misiniz? Ayrıca bu kart için undervolt yapmam gerekir mi? İşlemcim: R5 5600 PSU: 650W Anakart: B450
  11. M

Ryzen 5 2600 yerine işlemci önerisi ?

monitörü değiştirmeyi planlıyorum o yüzden 7800xt nin pek altına düşmem gibi
  12. M

bu pc yi ileride yiğenime devredeceğim için dursun istiyorum :)
  13. M

peki bu sıvı soğutucu soğutur mu 5700x3d yi ? 1712693222 evet biraz eskidi diye düşünüyorum
  14. M

Merhaba bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki gibi. DDR5 platformuna şuan geçmek yerine biraz upgrade ile zaman kazanmak istiyorum. o yüzden işlemcimi değiştirmek istiyorum. ekran kartı olarak 7800xt düşünüyorum. bu ekran kartına r5 5600 yeterli olur mu? ayrıca bu bilgisayar upgrade ler sonrası...
  15. M

MSI MAG401QR 40” nasıl bir monitör?

Selamlar çalışma ve oyun için düşünüyorum. Kullanan var mı, detaylıca bahsedebilir mi rica etsem?
Geri