Mülayim Serto isimli üyenin son içerikleri

1. M

Temu 11.11 indirimleri ne zaman başlayacak?

İndirim olacak mıymış? Bende ürün almayı düşünüyorum beklesem mi indirim olur mu bilemedim.
  2. M

Ayakkabı EVA Hazır Taban

Hayır iç taban değil dış taban.
  3. M

Ayakkabı EVA Hazır Taban

Yok iç taban değil iç tabanı rahat 0 gibi hala ama dış tabanı eskidi. Onu değiştirmek istiyorum olursa
  4. M

Ayakkabı EVA Hazır Taban

Hayırlı günler gençler. Önce giydiğim ayakkabıların alt tabanları eridi. Ayakkabının kendisinde yırtılma vs. yok ter temiz, mesela lescon marka ayakkabım var acayip rahat, yumuşak, hafif. Yenisini almak istesem 4 bin TL vereceğim. Ayakkabıcılar gittim onlarda kolayına kaçıp tabana bir şey...
  5. M

RX 6800 Testi Sizce nasil

Herkese merhaba, gençler. Ekran kartı alacağım satıcı test yaptı fakat oyun testi yapamadı işlemci eski nesil anakart (H61-D) olduğundan dolayı darboğaz olur diye. Farklı FurMark testleri paylaştı alayım mı sizce? 19:35 dk 233fps 77derece %23 fan hızı Benchmark Valley: 110fps ort. Başka bı...
  6. M

NZXT 750W C750 80+ Bronze vs DeepCool PK750D

Ben NZXT aldım CW çıktı onunla uğraşıyorum satıcı firma ile garanti firması elimizde aynı ürün yok diyorlar ne yapacağım bilemedim. NZXT nin kendi sitesine yazdım sipariş numarasını yazdım böyle bir satışımız yoktur dediler Türkiye distribütörünü de bulamadım bakalım ne olacak
  7. M

Cort x1 elektro gitar başlangıç için alınır mı?

Ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Bende almayi düşünüyorum
  8. M

Yardım İ7 3770K işlemci alayım mı?

yeni sistem alsam o da pahallı para biriktirsem her şey daha da pahallılaşıyor
  9. M

Satsam ne kadar eder ki bu sistem?
  10. M

Gençler malum herşeyin fiyatı arttı yeni PC toplanaz zor bende yapabilirsen birkaç parça değiştirmek istiyorum şuan işlemci ve ekran kartı ve monitör yönünde düşünüyorum. Şu anki sistemim; -İslemci:İ5 3340 -Anakart:Asus H61-MK -Ekran kartı:Sapphire R7 240 4gb -Ram:Hyperx fury 2x8 1600...
Geri