Mumittin isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mouse İmleci Ekranda Gözükmüyor

2 adet farem var biri kablolu biri kablosuz ikiside diğer bilgisayarımda çalışıyor ana bilgisayarımdada çalışıyorlar ama mouse imleci yok gözükmüyor oynamıyor yada tepki vermiyor
  2. M

Mouselarım çalışıyor ama ekranda imleç yok

Deniyorum şuan diğer pc de denedim mouse orda çalışıyor muhtemelen benim pc de birşeyler oldu 1748026734 Denedim tabii ki ilk onu denedim ama olmuyor güncelleştircek bir şey de çıkmadı
  3. M

Mouse kullanamıyorum ki nası günceleştircem
  4. M

Razer deathadder v2 pro kullanıyorum kabolu veya kablosuz veya bluetooth ile bağladım pc ye bağlanıyor usb sesleride geliyor programındada gözüküyor ama ekranda imleç yok acaba mouse mu bozuk dedim diğer bilgisayardan mouse söktüm taktım onunda ışıkları vs yanıyor ama imleç yine yok
  5. M

Kablosuz mouse adaptörünü Bluetooth olarak kullanabilirmiyim

Elimde mouse u bozulmuş ni Bluetooth adaptörü var bunu pc ye ps4 kolu bağlamak için kullanabilir miyim
  6. M

Bu sisteme oem Rx460 gidermi

Akakçe satmıyor dostum Akakçe en ucuz hangi sitede satılıyor onu gösteriyor sana
  7. M

Dostum sistemi almadım lütfen yazdığımı iyi okuyun
  8. M

Anladım tamam teşekkür ederim
  9. M

Aynen knk bi sen düzgün okumuşsun 😅 Bütçe şöyle ben kredi kartı ile alıcam banka taksitlendirme yapıcak oyuzden parça parça alamam tek bir yerden almam gerek farklı bi çalışma söz konusu oyuzden tam açıklamicam hani monitör dahil 7bin ekran kartsız 1623915038 11400 den kastın nedir dostum
  10. M

Henüz daha almadım arkdaşlar sakin olun sadece siz parçalara bakın fiyata değil 1623914725 Almayacağım arkdslar şuan kullandığım İ5 3570 3.40ghz Asus P8h61m rev1 16gb ddr3 1600mhz Rx460 oem gddr5 2gb 240 ssd 2tb hdd 350w psu Şuan bu sistemi kullanıyorum o parçaları alıp ssd ve hdd ve ekran...
  11. M

itopya.com dan böyle bir sistem topladım -(henüz almadım) elimde şuan kullandığım Rx460 oem 2gb var ssdim ve hddm var sizce bu sistemi alıp geçici olarak bu ekran kartını kullansam olurmu
Geri