Ana konu olmuş 1525 sayfa. Orada arada kaynayacak bir mesaj, kim bakacak ki oradaki her mesaja tek tek. Buraya konu açmam daha görünebilir olmasını sağlar...
Sakin ol champ :D
Öğrenmeyle ne alakası var? Link yan sekmede açıktı, kopyaladım ama eklemeyi unutmuşum. Ekledim şimdi.
1732298620
Hele 11 günlük bebeye...
6000mhz CL30 güzel ram normalde de uygun fiyat zaten. 1800e falan satılmıştı yine inecek muhtemelen.
Linki kopyalamış ama yapıştırmamışım. Kusura bakmayın...
Esneyecek yerlerdeki vidaları görülen yerler "ben bikaç aya kırılacağım. beni uzun vadeli düşünme" diye bağırıyor sanki. Kulaklıkta metal üstlü tavsiye...
Bu konulara direkt şunu atan bir bot program yapayım da millet ıvırzıvırla uğraşmaktansa direkt profesyonel berber çözümüne ulaşsın :D
https://l24.im/mgawp
Bu mantıkla %50+%50 indirimli ürüne de %100 indirim dersin sen :D
100 liralık ürüne %65 indirim yaparsan 35tl olur. Sonra bu 35tl lik ürüne %20 daha...
Ucuz soğutucuyla pahalı soğutucu arasında tek fark "derece" olarak bakmamak lazım. Dark küçük ve hafif bir metal bloğa sahip. Örnek veriyorum r5 5600ü...
Arkadaşın oyun için sisteminde iki tane 970 evo plus 1tb var zaten. Bunu sadece fotoğraf, video arşivi için güvenilir bir saklama alanı arıyoruz. Oyun...
bu kapasite de genellikle kamera için hdd üretiliyor sizin kullanım amacınız nedir
1731802133
depolama ve arşiv için 5400rpm
oyun için 7200 rpm almanız lazım