Sadece video fotoğraf arşivleyip dolaba kaldırmak için harddisk lazım arkadaşlar. Ne alabilirim güvenilir, sıkıntı yapmayacak. Tabi satıcı da güvenilir...
Teşekkürler hocam, lakin insanlık hali o an hemen herkese ulaşsın amacı ile paylaşım yapılıyor o sırada en önemli kısmı atlaya biliyoruz. :D Herkesin başına...
Dün açtığım konuya link bırakmayı unutunca ne laflar ettiler görmen lazımdı. Bir tanesi "bu konuyu açan forumdan banlansın böyle şey olmaz" bile demiş...
MX6 alınır uğraşmayın bunlarla.. ha bu markanın çok iyi macunları var ama EXTREME li bişeydi adı paranız varsa ondan alın. Bütçe dostu bişey arıyosanız en...
Tamam da adam 7500f ve 4060la sınırlı bütçe kasa topluyor 2x8gb ram yetecek. 1800liraya alır geçer 3600tl neden versin? 32rame gerek var mı bikaç oyun...
Ana konu olmuş 1525 sayfa. Orada arada kaynayacak bir mesaj, kim bakacak ki oradaki her mesaja tek tek. Buraya konu açmam daha görünebilir olmasını sağlar...
Sakin ol champ :D
Öğrenmeyle ne alakası var? Link yan sekmede açıktı, kopyaladım ama eklemeyi unutmuşum. Ekledim şimdi.
1732298620
Hele 11 günlük bebeye...
6000mhz CL30 güzel ram normalde de uygun fiyat zaten. 1800e falan satılmıştı yine inecek muhtemelen.
Linki kopyalamış ama yapıştırmamışım. Kusura bakmayın...
Esneyecek yerlerdeki vidaları görülen yerler "ben bikaç aya kırılacağım. beni uzun vadeli düşünme" diye bağırıyor sanki. Kulaklıkta metal üstlü tavsiye...