Mur4t06 isimli üyenin son içerikleri

1. M

İlk defa araba satacağım nelere dikkat etmeliyim

Teşekkğrler arkadaşlar dün araca geldi baktılar düzgün efendi birileri expert soktular Salı da noterde bu dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim herkese
  2. M

Bu güvenli ödemeyi bilmiyordum araştırdım şimdide hocam, anladığım kadarıyla alıcı ve satıcı mobil bankadan yapıyor bunu ve para askıda duruyor bu işlemde, noter satışı verince para hesabıma düşüyor doğru mu anladım. Ya düşmezse para düştükten sonra satış olması daha güvenli değil mi . Ya da...
  3. M

Merhabalar, Mevcut arabamı ilana koydum yarın bakmaya gelecekler, ilk defa satış yapacağım nelere dikkat etmeliyim. Alma durumunda ruhsatı alan kişinin hesabından para gönderilmeli onu biliyorum. Ya da parayı gönderi diyelim bankasını arayıp geri çekme durumu olur mu buna karşın parayı alınca...
  4. M

Format Sonrası Oyunlarda Drop Yiyorum

Umarım çözülür :(
  5. M

Format Sonrası Oyunlarda Drop Yiyorum

Merhaba arkadaşlar, sistemim ryzen 7700 rtx 4070 ve 32gb ram Format öncesi çok iyiydi her şey sadece çok karmaşık klasör düzenlememden dolayı format attım (win10 pro, eskiden de buydu) Formattan sonra oyunlarda hızlı sahnelerde çok drop yiyorum, örneğin FC 25, iyi oynayan hızlı paslar yapan...
  6. M

Youtube Telif Haklarından Anlayan Gelebilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ilk defa youtube kanalı açacağım. Hikayeli videolar yükleyeceğim görüntü olarakta resim kullanacağım. Bu resimleri bi konsept üstünden gitmesi açısından tüm videolarımda hikayedeki karakterleri LEGO gibi yapsam lego bana telif atar mı? Hiçbir şekilde başlıkta LEGO ismi...
  7. M

Yola 30k ile başladığım sistemi 40 k ya bitirdim

Güzel sistem hayırlı olsun render + oyunsa Nvidia doğru seçim tabii ki de.
  8. M

2 tane Ssd’de, Ana Ssd hangi slota takılmalı?

Teşekkür ettim hocam
  9. M

2 tane Ssd’de, Ana Ssd hangi slota takılmalı?

Arkadaşlar 2 tane m2 ssd var. Birisi Windows kurmak için diğeri depolamak için kullanacağım. Şimdi 2 slotta Ana ssd hangi slota takılmalı. Samsung olan asıl önemli ssd’m, işlemciye yakın olana mı takmak gerekiyor. Kioxia depolama için kullanıcam slotlarda hız farkı varsa yavaş slota onu takmak...
  10. M

Fps oyunlar için 35k bütçeye hazır sistem önerileriniz

4070 + 7500f'li hazır sistemlere bak. ddr4 toplama bence. müsait değilim link atamıyorum
  11. M

Yardım COD WWII Oynamış Olanlar Bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, bu oyunda slow motion tuşu hangisi, kule görevinde çan kafama çok hızlı düşüyor mausu o çembere götürüp hangi tuşa basacağımı görene kadar ölüyorum. İnternette baktım o sahneyi yavaşlatıp geçiyorlar. Nasıl yavaşlatıyoruz
  12. M

İlk kez pc toplayacağım rtx 4070 li bir kasa yaptım

Bu fiyata 4080 ve oyuncuysanız en iyi oyun işlemcisine sahip amd öneririm hem de soket desteği avantajı var. İntel 15. nesilde soket değiştirecek...
  13. M

SİSTEMİ SONUNDA ALDIM TAVSİYENİZ ÜZERİNE

Hocam valla şuan 0’ım. Mouse klavye kulaklık hep eski pcden kalma mousepadim de yırtıldı onu bile alamadım hahah. Yılbaşına inşallah onları tamamlarım.
  14. M

SİSTEMİ SONUNDA ALDIM TAVSİYENİZ ÜZERİNE

Hocam bu masa +10 yıllık sanırım 😂 Umarım 3-5 ay sonra alabilirim şuan bitiğim hahaha. teşekkürler
Geri