Murad041 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ryzen 7 9700x de normal sıcaklık ne olmalı?

Altdakiler içeri veriyo digerleri dışarı
  2. M

curve shaperle undervolt yapdim , sorunun kaynagi bence yankapak , cikardigimda 6-7 derece fark yaratiyo
  3. M

Peki biosda pompa 2000-3000 devirde döndüğünü gösteriyorsa ve yine sorun ola bilirmi pompada?
  4. M

Evet ilk kez diyil bilgisayar topluyorum , biosda fanlar standart modda , pompa full speedde
  5. M

20300 falan
  6. M

Selamlar , Ryzen 7 9700x li bi sistem topladım , ilk topladığımda cpu her hangi uygulama açtıgında ani olarak 70-75 dereceye dayanıyo , sonra bios update , undervolt , underclock (-50mhz) ederek ısıyı düşürdüm . Şuan Cs2 , valorantda falan 63-65 derece oluyo birde 65 w modunda , bu gün monster...
  7. M

Gigabyte H610M-H v2 ddr5 anakartıma baglı fanlar dönüyo duruyo

Anakarta baglı tüm fanlar güc düymesine basdıgımda dönüyo 5-10 saniye sonra duruyo , sonra yine normal olarak dönüyo,bu arada durdugunda fanın işıkları yanmaya devam ediyo anakartda argb yeri olmadıgı için çevirici ile psu ya takılı.
  8. M

Power tuşuna basıyorum , cpu ve diger fanlar dönüp duruyor

Bilgisayarın power tuşuna basıyorum , cpu ve diger fanlar , sadece anakarta baglı fanlar 5 saniye dönüp duruyo , sonra yine dönmeye başlıyo Bilgisayar bileşenlerim şöyle: Gigabyte H610M H V2 İ5 13400f Palit Rtx 4060 Crucial 2x 16 gb 4800 mhz ddr5 Wd sn 580 m2 500gb, teamgroup ssd 2tb Fsp 700w...
  9. M

Yardım Rampage Zenith pro aldım sol click sesi sag clickden bir az farklı normalmi bu?

Rahatsız edici bi fark diyil sadece sordum sizde de oyle oluyomu diye 1734983180 Beklerim gel hadi, sigmaboy senin sigmalıgın yazdıgın ekrandan kenara çıkamaz.
  10. M

Yardım Rampage Zenith pro aldım sol click sesi sag clickden bir az farklı normalmi bu?

Verdigim cevabmı şimdi ? Boş yorum yapma !
  11. M

Aldıgım 4-5 gün falan yeni fark etdim , rahatsız edici diyil ama , sol tıkdan daha doygun bi ses çıkarken , sag tıkdan daha farklı ses cıkıyo, Burada Azerbaycandan yazıyorum , Türk kardeşlerime kucak dolusu selamlar.
Geri