Murad46 isimli üyenin son içerikleri

1. Murad46

Bluetooth kulaklığın mikrofonunu PC'de Nasıl Kullanılır ?

merhaba arkadaşlar, Anker Soundcore Space One adında kulak üstü bir kulaklığım var. PC'ye Bluetooth ile bağlıyorum ve kulaklık olarak sorunsuz kullanabiliyorum. Ancak kulaklığın dahili mikrofonunu PC'de bir türlü kullanamıyorum. Bu mikrofonu aktif hale getirmek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı...
  2. Murad46

Yardım İş için konforulu F/P kulak üstü önerisi

anladım hocam peki sizin önerdiğniz cloud 3 mü yoksa bu model mi : https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-space-one-anc-beyaz-kulak-ustu-fiyati,610645739.html kulaklığı genelde pc de kullancam işte ve bazen oyunda ama bazen de telefonda kullanabilirim sizce hangisi...
  3. Murad46

9000 TL Huawei MatePad 11.5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 9000 TL civarında bir bütçem var, maksimum 11.000 TL'ye kadar çıkabilirim. Gözümde şu an Huawei MatePad 11.5 (2023) modeli var. Özellikle 8 GB RAM'li versiyonu ilgimi çekiyor. Ancak sizce bu fiyat aralığında bu cihaz alınır mı? Mantıklı bir tercih olur mu? Samsung...
  4. Murad46

Yardım 9.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

bu bütçelerde en iyi tablet bu mu hocam
  5. Murad46

Yardım 9.000 TL'ye kadar tablet tavsiyesi

9.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) İçin tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim. Tavsiye ettiğiniz cihazları ve varsa kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Benim şu an aklımda Honor...
  6. Murad46

Tenda V12 modeme geçtikten sonra ping ve çekim gücü düştü

Hocam, benim internet hızım dediğim gibi zaten 25 Mbps civarında. 2600 TL’lik bir modemle internetin daha iyi geleceğini nereden bilebilirim? Kaç kere forumda söyledim, kimse dezavantajlarından bahsetmedi. “1600 TL civarında en iyi modem hangisi?” diye sordum, çoğu kişi bu modemi önerdi. Ayrıca...
  7. Murad46

Qos ayarlarını nasıl yparım hocam bu konuda bilgisizm ben kullandığım Modem daha 1 hafta oldu alışım "Tenda modem V12 "
  8. Murad46

hocam benim tenda modem için de ayar öneriniz var mı
  9. Murad46

Yardım İş için konforulu F/P kulak üstü önerisi

Merhaba arkadaşlar, İşim için (gün boyu kullanım) ve ara sıra oyun için kullanabileceğim, genelde PC'de ama telefonla da uyumlu olacak bir kulaklık arıyorum. Önceliğim: Kablosuz olması. Uzun süreli kullanımda kulakta rahatsızlık yaratmaması (konfor) Dayanıklı ve kaliteli malzeme. Uzun ömürlü...
  10. Murad46

Hocam bu forumdaki arkadaşımın aynı yaşadığı sorunu yaşıyorum tam da benim gibi sorun yaşamış: Modem değiştirdim ve pingim arttı
  11. Murad46

Hocam, ben Ethernet ile bağlanıyorum. Tenda modemde hem 5 GHz hem de 2.4 GHz açık. İnternet hızım 22 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme. QoS ayarlarının ne olduğunu bilmiyorum. Hocam, benim için upload çok önemli. Upload için de bir ayar yapabilir misiniz? Şu an tekrar Huawei modeme geçtim, ama...
  12. Murad46

Merhaba arkadaşlar, İnternetimin daha stabil olması için önceki modemim olan Huawei HG658 v2 modelinden, yeni bir modem olan Tenda V12 AC1200 modeline geçtim: Huawei HG658 V2 linki Tenda V12 linki Ancak bu geçişten sonra beklediğim gibi iyileşme olmadı, tam tersine bazı sorunlar yaşamaya...
  13. Murad46

Yardım Modem yazın çok ısınıyor – soğutucu gerekli mi?

merhaba arkadaşlar Tenda marka bir modem kullanıyorum. Özellikle yaz aylarında cihaz çok fazla ısınıyor. Akşamları kapatsam bile, sabah açtıktan sonra gün boyunca açık kaldığı için ciddi bir ısınma problemi oluyor. Acaba bu modemler için bir soğutucuya ihtiyaç var mı? Benzer bir sorun yaşayan...
  14. Murad46

Yardım ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?

Hocam, çünkü G65 kavisli bir monitör ve ben kavisli ekran istemiyorum. Monitörü ağırlıklı olarak içerik üretimi için kullanacağım, tabii biraz oyun da oynayacağım ama önceliğim iş. Ayrıca G65, ölü piksel çıkma ihtimali en yüksek modellerden biri (tabii çıkmayabilir de). İade hakkı var ama...
  15. Murad46

Yardım RTX 5070 ve 7500F sistemime 2K monitör tavsiyesi (165Hz mi 240Hz mi?)

Hocam, OLED ekranların çok uzun süreli kullanımlarda yanma ihtimali yok mu? Gün içinde monitörü uzun süre kullanacağım da.
Geri