Yeğenimin laptopuna valorant indirmek istiyorum. Biraz eski bir şey ama baktım 8gb ram- windows 7 64 bit- intel i7 li bişey. Ekran kartı gt 330m acaba bi sorun cıkartır mı? Düşük ayarlarda oynatır mı? Oynatırsa tahmını fps?
Yok olmuyo ama yine de sağ ol kendime göre bi sistem ayarladım. Evdeki ethernet kablosunu modemden pc ye takamam. Başka bi yolu yok mu illa 2. bir kablolu internet mi bağlatmam gerek. Saçmalıyosam kusura bakma yeni yeni öğreniyorum bu konuları :)
Deniyicem inş pişman olmam. Bide su bahsettigin hazır sistemdeki anakart wifi destekli mi? Ve bahsettiğin ekran kartını seçeneklerde göremedim. Çikartılmiyorda. Ayrı baktım o ekran kartı 3000 küsür diyodu. O bizi aşar be kral
Reis bide işletim sistemini kendim kurmam çok mu zor. Videoları izleyerek yapabilirmiyim yoksa illa bilen birine yaptırmam mı gerek. Çünkü hazır geldiğinde çok pahalı oluyor.
Monitör hariç bi sistem almak istiyorum. Önceliğim hazır sistemler olmassa kendim toplamayi deniyicem. Pc konusunda pek bilgim yok hangi işlemci hangi anakarta uyar çok bilemiyorum. Sadece aklımda Amd ryzen 3 3300 var. Ve anakart wifi destekli olsa iyi olur. (Anlatımda bi hata varsa kusuruma...