Murat demir isimli üyenin son içerikleri

1. Murat demir

Yardım 2011 Laptopu hayata döndürmeye çalışıyorum yarfım eder misiniz CPU 0,80de kaldı.

Ram bozuktu ramlari değiştim pili zaten yok şarj aleti zaten bozuktu onuda aldım yani iyi harcama yaptım ama nedense işlemci 0,80in üstüne çıkmıyo bu konuda yardımcı olur musunuz throotlestop ve quickcpu denedim hiç bir şekilde olmuyo
  2. Murat demir

Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

diyelim ki gözlük aldık o da sıkıntı göze bir şeyler kaçmasın diye kullanılır eyvallahta sarı gece görüşlü mü alacaksın, siyah güneş korumalı mı alacaksın, yada şeffaf sadece göze rüzgar gelmesin ve sinek falan kaçmasın diye mi alacaksın ben o konuda kararsız kaldım mesela diğer kask, far falan...
  3. Murat demir

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

arkadaş bu gamepad veya easysmx x15 için satılan telefon tutucu satılan bir yer var mı? 1760438860 kullanma kılavuzunda yazar modlar arası geöiş yapman gerek
  4. Murat demir

Yardım Easysmx x15 için telefon tutucu yaptırmak istiyorum

Easysmx x15 için telefon tutucu yaptırmak istiyorum 3D print için önerebileceğiniz bir site veya insta sayfası falan var mı?
  5. Murat demir

Öneri Router Önerir misiniz?

teşekkür ederim
  6. Murat demir

Archer ax12 aldım hocam kurtarmaz mı?
  7. Murat demir

Gigafiber internet kullanıyorum 30metre kablo ile masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum fakat bu mesafede modem çekmiyo bende de dandik bir router var az bir çekim gücüne sahip ve sadece 2.4G çekiyo bu da max 10mbps eğer bluetooth bir cihaz kullanırsam 1mbps yani pcdeki ethernet kablosunu ona...
  8. Murat demir

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Kablosuz 3.599,00 TL 🔥🔥

kardeşim yeni void elite aldı kesinlikle çok daha sağlam hissettiriyo bende barracuda x var çıkarırken kırılacak diye baya tereddüt ediyorum ve bluetooth ile dışarda kullanmak istediğimde mikrofonu çıkartmak takmak biraz sıkıntı yani dikkat edince güzel kulaklık rog go 2.4 kullanmıştım mobilite...
  9. Murat demir

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

yakın durmasını istemediğim için öyle gözlerim yoruluyo yakında olunca itebildiğim kadar uzağa ittim bende
  10. Murat demir

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

özellikler imzada yazıyo diye yazmadım ihtiyacıma göre güncelleyerek bakımını yaparak kullanıyorum 4 yıldır bi sorununu görmedim AAA oyunlarla çok bi ilgim yok zaten hatta oyunlarla yok.
  11. Murat demir

Monitör standı tavsiyesi

2 yıldır hiç sorununu görmedim hiç farklı bir şey araştırmana gerek bile yok
  12. Murat demir

Yardım Bu laptopa ram ekleyebilir miyim ???

https://amzn.eu/d/8bL96UZ ram eklenir mi bu laptopu almak istiyorumda
  13. Murat demir

Oyunda %100 Gpu Kullanımı

ya darboğaz var ya da fpsi sabitlediniz
  14. Murat demir

Normal bisikletmi elektrikli bisikletmi

eğer sıfır olarak düşünürsek elektrikli bisikletler daha ucuz şuanda her hangi bir markette sürekli olarak satılıyolar bütçenize uygun olan özelliklerini sevdiğiniz bir tanesini alın bence. Normal bisiklet almak isterseniz garanti hizmetleri çok sıkıntılı genel olarak decathlondan alırsanız...
Geri