Ram bozuktu ramlari değiştim pili zaten yok şarj aleti zaten bozuktu onuda aldım yani iyi harcama yaptım ama nedense işlemci 0,80in üstüne çıkmıyo bu konuda yardımcı olur musunuz throotlestop ve quickcpu denedim hiç bir şekilde olmuyo
diyelim ki gözlük aldık o da sıkıntı göze bir şeyler kaçmasın diye kullanılır eyvallahta sarı gece görüşlü mü alacaksın, siyah güneş korumalı mı alacaksın, yada şeffaf sadece göze rüzgar gelmesin ve sinek falan kaçmasın diye mi alacaksın ben o konuda kararsız kaldım mesela diğer kask, far falan...
arkadaş bu gamepad veya easysmx x15 için satılan telefon tutucu satılan bir yer var mı?
1760438860
kullanma kılavuzunda yazar modlar arası geöiş yapman gerek
Gigafiber internet kullanıyorum 30metre kablo ile masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum fakat bu mesafede modem çekmiyo bende de dandik bir router var az bir çekim gücüne sahip ve sadece 2.4G çekiyo bu da max 10mbps eğer bluetooth bir cihaz kullanırsam 1mbps yani pcdeki ethernet kablosunu ona...
kardeşim yeni void elite aldı kesinlikle çok daha sağlam hissettiriyo bende barracuda x var çıkarırken kırılacak diye baya tereddüt ediyorum ve bluetooth ile dışarda kullanmak istediğimde mikrofonu çıkartmak takmak biraz sıkıntı yani dikkat edince güzel kulaklık rog go 2.4 kullanmıştım mobilite...
özellikler imzada yazıyo diye yazmadım ihtiyacıma göre güncelleyerek bakımını yaparak kullanıyorum 4 yıldır bi sorununu görmedim AAA oyunlarla çok bi ilgim yok zaten hatta oyunlarla yok.
eğer sıfır olarak düşünürsek elektrikli bisikletler daha ucuz şuanda her hangi bir markette sürekli olarak satılıyolar bütçenize uygun olan özelliklerini sevdiğiniz bir tanesini alın bence. Normal bisiklet almak isterseniz garanti hizmetleri çok sıkıntılı genel olarak decathlondan alırsanız...