Murat havaka isimli üyenin son içerikleri

1. M

Windows 11 Format/Nasıl Atılır?

rezzzzzzzz
  2. M

Laptopu satıp masaüstü mü almalıyım?

Armory crate üzerinden limit koyuluyor mu koyuluyorsa nasıl yapacağımı yazar mısınız:)
  3. M

Amazon.com.tr Garanti Bonus'a özel Peşin Fiyatına 9 Taksit kampanyası (10.000TL üzeri)

Cep telefonlarına olmuyor mu hiç bir şekilde taksit ? Xiamoi note 13 almayı düşünüyorum da
  4. M

Sanırım laptopun aniden donup kapanmasına karşın ya garantiye vereceğim yada bu dediğiniz adımları uygulayacağım değil mi
  5. M

1730404733 Attım emre bey güncel mi acaba biosu nasıl anlayabilirim ?
  6. M

Ekran karti güncellemesini hep yapıyorum bios nasıl yapılıyor bilmiyorum ck3 oynarken 92 dereceler falan ama bir anda donuyor ya hata verip atıyor yada ekran donüp kaliyor ve açma tuşuna basılı tutarak resetlemek zorunda kalıyorum ama 2.sini nadir yaşıyorum 1.sorunu haftada 3 4 kez yaşıyorum:(...
  7. M

Merhaba elimde Asus tuf Gaming FA507NV modeli var (4060 ekran kartı ryzen 7735hs işlemci) bunu 3 ay önce 32 bin TL'ye almıştım şuanda sahibindene koydum ve 31 bin teklif geldi sizce satıp 20k masaüstü dizmem mantıklı mı 10 bin lirada cebime kalır taksitle almıştım laptopu. satmak istememdeki amaç...
  8. M

Bu laptopu iade etmeli miyim ?? Sizcee

Merhaba arkadaşlar öncelikle 32400tlye asus tuf gaming 4060 ryzen 5 7735 hs laptop aldım daha elime gelmedi lakin şunu sormak istiyorum hepsi burada 16 temmuzda 2. Yılına özel kampanya başlatacakmiş sizce geldiği zaman acmayip eğer aldığım fiyattan daha uyguna gelirse iade edip tekrar almak...
  9. M

❌İndirim Bitti! Yeniden Stokta ✨️✨️ 95 TL 116 parça hassas tornavida seti

Hocam bir şey sormak istiyorum bende bu yeni hesap açma hakkı vardı karşıma oradaki altın ve muchever gibi eşyalar çıktı ama fiyatı çok ucuz ve gerçek diyorlar boyle bir şey mümkün mü? Gercek olma ihtimali ve o fiyat olma ihtimali
  10. M

🔥LC Waikiki İndirim Kodu Lazım Acil🔥

bende var dostum ihtiyacımda yok atabilirim sana :) sende bana sistem dizme konusunda yardımcı olursan çok müteşekkir olurumm pek bilgim yokta
  11. M

Masaüstü bir pc almak istiyorum fikir tavsiyesi verebilir misiniz?

hocam merhaba bilginiz olduğunu düşünerek bir şey sormak istiyorum ben genelde evde oyun oynayan bir sistem almayı düşünuyorum şuanda sistemim rx550 çöp bir sistem çöpe atıcam yani kenarda durucak açıkcası ryzen 5 7500f rtx 4060 ti düşünuyorumdum ki bugun msi...
  12. M

Toplama mı hazırmı ?

4060 ile 4060 ti arasında dimi 28 29 k butcem var sence az para verip 4600 ryze5 5500 mu almak mantıklı yoksa ryzen 5 7500f 4060ti ddr5 ramli sistem almak mı?
  13. M

Toplama mı hazırmı ?

Hocam 4060 ile 4060ti arasında bi fark varmi çok fazla vede işlemci olarak ryzen 5 7500f mi almalıyım yoksa ryzen 7 en düşük modeli neyse artık onu mu tercih etmeli çok fazla soru sordum kusura bakma :)
Geri