Ben de siparişi verdikten sonra farkettim ama inşallah 32 doğrudur özelliklere hiç bakmadım stok bitecek diye görselde 32 yazıyordu ben de yapıştırdım direkt valla inşallah uğraştırmazlar da 32 yollarlar
Şu an kodlarımız tükendi ve sistemimizi tekrar yüklemek için çalışıyoruz. Daha sonra tekrar kontrol edin.
Warhammer almaya çalışınca böyle uyarı veriyor acaba bu da mı kalktı envanterden yoksa geçici bir hata mı?
Aynen öyle yaptım hocam telefondan yapınca numara da istemiyor zaten. İlk hesabın tüm kredileri bitmişti 2.sini yaptım telefondan onu kullanıyorum. Bu gidişle 3. hesabı da açarım veo3 çok kredi yiyor.
anneme hesap açıp COOKPLUS'dan El Blender'ı aldım parolapara 400 ve iyzicodan bayram %25 cashback kampanyasından 349 lira geldi ama ilk alışverişe özel 500 gelmedi niye acaba? bilgisi olan var mıdır?
sıkıntı yok hocam zaten giden 400 tl olsun bu haliyle bile hâlen çok kârlı duruyor iyzico kampanyaları, ben mesela biraz sonra parolaparayı tekrar kontrol edeceğim cashback görünmezse Vodafone pay kartımla ödeyeceğim İyzico üzerinden 1000 liralık ürünü 50 liraya almış olacağım toplamda. (500...
o zaman 500+250+100 gelmiştir sana en fazla, parolapara gelmemiştir herhalde
1747568208
her türlü güzel fiyata aldınız hocam sıkıntı yok zaten, ayrıca parolapara belki tekrar aktif eder kampanyayı siz de desteğe yazıp talep edersiniz. Ben müşteri hizmetlerini aradım, bize kampanyanın bittiğiyle...
parolapara 400 veriyordu normalde ama şu an cashback kampanyası aktif gözükmüyor kaç kişi de yazdı yukarıda keşke sipariş vermeseydiniz hocam ben düzelmesini bekliyorum yoksa parolaparadan sipariş vermeyeceğim