Oncelikle kız beni engellemedi sadece takipten cikardi heryerden gerçi hemen hemen aynı neyse diğer soru erkeklerle hiç konuşmuyor sadece sınıfta 2 erkekle konuşuyor onun haricinde konuştuğu yok bana demisti ki ben bir erkeğin yanına gidip konusamam utanırım dedi
Arkadaşlar şunu farkettim ben kızın sınıfına gidince sınıfta olsa 1-2 dakika sonra çıkıyor mesela ben her uzun tenefüste o sınıftayım sınıfa gidersem sınıftan çıkıp bahceye çıkıyor sonra orda 20 dakka durup bahçeye iniyorum arkadaşla beni görüyor bahçede sınıfa çıkıyor yani ben nereye gitsem tam...
Kıza yenge diyorlardı kıpkırmızı oldu utançtan bence doğru soyliyor utangaç
1735761642
Dalga geçmediler ya sadece oo sevgili olmuşsunuz hayırlı olsun dediler o da ilk gün sonra ben hepsine söyledim bidaha yapmamalarını onlarda yapmadı birdaha, 5. Günün sonunda arkadaş kıza sormuş ne zaman...
Kızla 5 gün okulda buluşup konuştuk ve 5 günün sonunda kız bana başlıktaki yazıyı yazdı ve okulda buluşmasak iyi olur yanlış anlaşılıyor dedi ayrıca ne konuşacagim ki kız heryerden takipten çıkardı ama arkadaş olarak kalalım demiştik neden böyle yaptı 🥲
1735761097
Ben direk sordum tipin mi...
Merhabalar, kızla konuşuyorduk aynı okuldayiz ama farklı sınıfta o yüzden önce arkadasimdan instasini istedim ve ona takip attım takiplestik sonra selam falan konuştuk, 2 gün konuştuk 3. Gün okulda buluştuk bunu okuldan arkadaşları falan gördü dalga geçtiler sevgili yapmışsın hayırlı olsun falan...