murat611 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Klavye , kulaklık onerısı

sen ne onerırsın hocam o zaman ?
  2. M

tamamdır tesekkur ederım o zaman bakarım bı ıncelemelerıne
  3. M

rampage kullandım hocam ama cabuk bozuluyorlar ya baska onerın var mıdır
  4. M

hocam 5-6k olabılır 1735564196 rapıd trıgger ne oluyor bılmıyorum ama tesekkur ederım onerılerın ıcın hocam
  5. M

tesekkur ederım tam da o klavyeye bakıyordum 1735563683 mouse onerın var mıdır hocam
  6. M

hs80max her yerde 8 k da orada 6k o yuzden sorayım dedım arada 2-2,5k fark var
  7. M

tamamdır hocam tesekkur ederım klavyede akko da tam hangı modelı onerırsın hocam 1735563202 pckolık guvenılır mıdır ?
  8. M

anladım hocam hs80max mı yoksa hs80 mı mantıklı olur pekı bır de anakartımda wıreless adaptoru yok suan onu da almam gerekıyor mu
  9. M

hocam kulaklık basımı cok agrıtmasın sıkmasın yeter bazen 7-8 saat oyun oynuyorum klavyede ona gore bılek desteklı olsa daha guzel olur dıye dusunuyorum
  10. M

itopyadaydı sanırım dogru mudur
  11. M

Merhaba arkadaslar yenı kulaklık klavye almak ıstıyorum 10k gıbı bır butcem var ustune de cıkabılırım onerınız ne olur fps oyunları oynuyorum genelde cs2 delta force gıbı
  12. M

İşlemcı sogutucusu onerısı KULE TIPI

sıvı ne alabılırım pekı o butceye pekı ne onerırsın Frısby FC-9430G kasam bu
  13. M

13400f 1735426167 o da olur da guzel bır sey varsa degerlendırebılırım 1735426395 Frısby FC-9430G kasa bu
  14. M

yeterlı kalır mı delta force oynuyorum 80-90 derece arasında gıdıp gelıyor
  15. M

İşlemcı i5 13. nesıl ne onerırsınız butce 3-4k arası olur
Geri