Benim 750 yattıda hala şu 1k kampanyası için belirsizlik sürüyor mu saçma sapan iş allahtan 750 geldi onuda bi alışverişte kullanırım
1785499891
Kampanyalar bölümünde aktif değilmi hala
bir forum konusunda forum uyesıne hakaret ettıkten sonra hakaret metnini entryden kaldıran pato isimli kullanıcı aklınızda başka bir soru varmı cevaplayalım
bir cümlede birden fazla laubalı kelıme ıcerısınde birader kelımesının baska ne gibi bir anlamı olabılır yukarıda arkadaş sorunuzun cevabını tekrardan vermıs oldu
birader diyerek laubali ciddiyetten uzak bir dil kullanıyorsun bu forumda yaklaşık 5 yıldır aktıf uyeyım kaç konuya entry girdim benden buyuksundur dıye tamam dıyecek durumumda yok burası sidik yarıştırma yeri değil herkes bırbırıne yardım etmeye çalışıyor ve sen gelip burada tamamen gereksız...
öncelikle konuşmana dikkat etmelisin biryerımden salladıgım falan yok amazon temsılcısı ve n kolay musterı hızmetleri ile görüşüp bu bılgıyı verdım ben terbıyemı sana karşı forumda bozamam
1785420731
kampanya şartlarında mcc kodundan bahsedılıyor sonra şartları karsılamadın dıye paranı...
parfum alacak varsa dolm parfumde oncelıgınız kalıteyse emre geldi tavsiyemdir eğer paranız bıraz daha varsa arap klonları alın ama orıjınal satan yerlerden