MuratB. isimli üyenin son içerikleri

1. M

ATK A9 PLUS 2.0 nedır

Bende olmadıgı ıcın soruyorum kutusunda atk a9 plus 2.0 yazıyor
  2. M

ATK A9 PLUS 2.0 nedır

Arkadaslar atk a9 plus sıparıs ettım atk a9 plus 2.0 geldı yanlısmı gonderdıler acaba yoksa bunlar aynı urun mu ?
  3. M

TELEFON KULAKLIGI ÖNERİ

2/3K HOCAM
  4. M

TELEFON KULAKLIGI ÖNERİ

Arkadaşlar telefon kulaklıgı almak ıstıyorum bır onerınız varmı F/P olursa daha iyi olur
  5. M

Kablosus mouse oneri

[H3 id='ATK+Blazing+Sky+X1+Wireless+Mouse']ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse [/H3] [H3 id='ATK+Blazing+Sky+U2+Wireless+Mouse']ATK Blazing Sky U2 Wireless Mouse [/H3] bu ıkısı nasıl alınır mı? pekı
  6. M

Kablosus mouse oneri

o bana pahalı kalıyor mlsf ama onerılerınız ıcın tesekkurederım max 2 ıla 2.5 k arası bırsey bakıyorum
  7. M

Kablosus mouse oneri

pro max pahalı gelır bana ama prosunu bulamadım
  8. M

Kablosus mouse oneri

Butce 2 ila 2.5 k max 1775764117 Dediginize baktim indirim kodu gecersiz diyor kod nereden bulabilirim bide swic sectiriyor beyaz ve siyahta fark ediyormu ?
  9. M

Kablosus mouse oneri

Öncelikle simdiden tesekkurler Arkadaslar bu mauslari kullaniyordum elim bu 2 mausa alisik bunlara benzer maus oneriniz varmi cok pahali birsey alamam butcem yok mlsf bide kablosuz istiyorum kablosuz pahali olur derseniz lg g 102 alacagim...
  10. M

R5 7600 ve 5070 oneri

Anakarti yapmak mantikli olsada m2 mantiksiz geldi
  11. M

R5 7600 ve 5070 oneri

https://www.itopya.com/modart-5070-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem_h30846 Gezinirken buna denk geldim fiyati nedir veya yerine onere bilecegiz sistem var mi ?
  12. M

240 veya 144 hz 5-6 bandinda monitor onerisi

5-6bn tl butcem var 24 veya 27 olur fark etmez butcem kısıtlı iyi birsey almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
  13. M

Tv icin mi box öneri

Hocam ben Ip tv var apk indire bilirmiyim buna
  14. M

Tv icin mi box öneri

K.g arkadaslar arkadasimdan bana bir televizyon geldi ve mi box arzaliydi uygun f/p bir cihaz onere bilirmisiniz
  15. M

Hangisi karar veremıyorum yardım !!!

fp olarak hangisi alınır bu gune kadar hep 24 ınc kullandım daha buyuk olsun ıstıyorum acıkcası ama kararsızımda alısamassam dıye
Geri