Lanet olası linuxu kurdum ancak aldığım hata bu yalnız bıos ayarlarından sanallaştırmayı açtım hyper da açık ve kapalı olarak denedim olmadı iso dosyası indirip kurdum aynı hatayı aldım Allah aşkına bilen bir tane adam yok mu? İnternette aradım hepsi sanallaştırmayı açmayı gösteriyo ama açtım...
Beyler selam aleyküm gt730 2gb ekran kartim var valorant açacagimda ekran kartinizi guncelleyin diyo halbuki nvidia, gt730'a artik guncelleme vermiyo acamiyorum bi türlü. Bunun bi cözümü yok mu? cok aradim bulamadım. Emin değilim ama sanırim benimkinden daha düsük seviyede ki ekran kartlarinda...
Arkadaşlar merhaba. Telefonum için kablolu kulaklık kullaniyodum ama calısırken sürekli eğil kalk bozuluyor.. Kablosuz alicam daha önce 85 liraya almıstim ama bass denen bisey yoktu oppo w11 kulaklık vardı arkadasimın kablosuz olarak, o kadar hosuma gitti ki anlatamam. Böyle bassları güzel...
Kardeşim detaydan kastın sistem ozellikleri mi? Onun dışında detaylık bişey yok zaten kasanın dügmesine bastıgimda aldıgım ilk gorüntü bu ve donuyor o kdar.
Sistemimin de etki edebilecegini düsunmediğim icin yazmamistım kb;
İ7 2600 islemci
Gt730 2gb ekran karti
120 ssd
300 hdd
Sistem ssd de...
Beyler bu lanet pc ara ara takılip kaliyodu bu ekranda. Az önce güvenli modda başlatmam gerekti kapattım tekrar açtım tamamen böyle kaldı bu neden böyle? Çözümü var mıdır ne yapmalıyım ?
Oyun ici 100 fps aliyosun diyelim ancak sana 100 fps yansımiyo 30 - 50 fps flan yansiyo anlatmak istedigim oydu..
Psu için ekstra enerji olmayabilir zira psu zaten ekran kartina gerekli enerjiyi oncedende ayni sekilde veriyordu ancak daha genis ekran daha fazla isik vs vs normalden fazla...