MuratBalcı isimli üyenin son içerikleri

1. MuratBalcı

Linux Boot Olmuyor

Lanet olası linuxu kurdum ancak aldığım hata bu yalnız bıos ayarlarından sanallaştırmayı açtım hyper da açık ve kapalı olarak denedim olmadı iso dosyası indirip kurdum aynı hatayı aldım Allah aşkına bilen bir tane adam yok mu? İnternette aradım hepsi sanallaştırmayı açmayı gösteriyo ama açtım...
  2. MuratBalcı

Valorantta mı sorun bende mi?

Kuzenin valo mu oynuyo kral? Bende o hatayi veriyor destek ekibi de aynisini soyledi
  3. MuratBalcı

Valorantta mı sorun bende mi?

Beyler selam aleyküm gt730 2gb ekran kartim var valorant açacagimda ekran kartinizi guncelleyin diyo halbuki nvidia, gt730'a artik guncelleme vermiyo acamiyorum bi türlü. Bunun bi cözümü yok mu? cok aradim bulamadım. Emin değilim ama sanırim benimkinden daha düsük seviyede ki ekran kartlarinda...
  4. MuratBalcı

Kulaklik Önerisinde Bulunabilecek Var mı?

Tesekkur ederim saolasin kardesm
  5. MuratBalcı

Bu kullandığın bi kulaklik mi kardesim iyi mi sesi sarji flan?
  6. MuratBalcı

Ya söylemeyi unuttum kusura bakmayın nolur kulak içi kulaklik istiyorum ben
  7. MuratBalcı

Arkadaşlar merhaba. Telefonum için kablolu kulaklık kullaniyodum ama calısırken sürekli eğil kalk bozuluyor.. Kablosuz alicam daha önce 85 liraya almıstim ama bass denen bisey yoktu oppo w11 kulaklık vardı arkadasimın kablosuz olarak, o kadar hosuma gitti ki anlatamam. Böyle bassları güzel...
  8. MuratBalcı

Bilgisayarım Açılmıyor Ne Yapmam Gerekiyor ?

Kardeşim detaydan kastın sistem ozellikleri mi? Onun dışında detaylık bişey yok zaten kasanın dügmesine bastıgimda aldıgım ilk gorüntü bu ve donuyor o kdar. Sistemimin de etki edebilecegini düsunmediğim icin yazmamistım kb; İ7 2600 islemci Gt730 2gb ekran karti 120 ssd 300 hdd Sistem ssd de...
  9. MuratBalcı

Sevgili kardeşim pc den çok anlamiyorum bu sorunun Hayir takalı 2 ay kadar oluyor oncesinde de aynı sorun vardi
  10. MuratBalcı

Beyler bu lanet pc ara ara takılip kaliyodu bu ekranda. Az önce güvenli modda başlatmam gerekti kapattım tekrar açtım tamamen böyle kaldı bu neden böyle? Çözümü var mıdır ne yapmalıyım ?
  11. MuratBalcı

DESTEK EKIBI ÇÖZEMEDİ YARDİMMMM

Ekran kartim eski oldugu icin experiance güncelle diyor yoksa islem yaptirmiyor ama nvidia guncelleme vermiyo artk cok eski diye
  12. MuratBalcı

televizyonu monitör olarak kullanmak ???

Olmaz. Ama 100 fps tadıda olmaz. Youtube gir hocam normal 720 p video ac birde 1080p 60 fps video ac ikisi arasındaki fark gibi fark olur
  13. MuratBalcı

Nvidia gt730 hocam
  14. MuratBalcı

Bunu deniyim bi.. Zulada config ayarlarindan cozunurlügu kendim ayarliyodum oyun icinden ugrasmiyodum bunda da aynısini yapmaya calisiyim
  15. MuratBalcı

televizyonu monitör olarak kullanmak ???

Oyun ici 100 fps aliyosun diyelim ancak sana 100 fps yansımiyo 30 - 50 fps flan yansiyo anlatmak istedigim oydu.. Psu için ekstra enerji olmayabilir zira psu zaten ekran kartina gerekli enerjiyi oncedende ayni sekilde veriyordu ancak daha genis ekran daha fazla isik vs vs normalden fazla...
Geri